Vierailija

Paljonko voisi pyytää otsikon rattaista, ilmakumit ja vähän käytetty. Työntöaisaa ei voi säätää. Jalkapeite on ja valjaiden pehmusteet. Mukaan Emman kantokassi, verkkokassi, hyönteissuoja ja (elämää nähnyt) sadesuoja. En nähnyt vastaavia myynnissä Vaunut ja rattaat -osastolla enkä viitsisi yli/alihinnoitella. Paljonko olette maksaneet...?

Rattaat ovat olleet käytössä kahdessa perheessä sisaruksilla, kun ostimme ne naapureilta niin hintalapun muovirenksu oli vielä kiinni eli käytössä ovat ollet lähinnä meillä. Sisätiloissa ovat olleet.Olisin kovin kiitollinen arvioista! Olisiko 250e lähellä totuutta?

Kommentit (5)

Eli itse ostin saman vuosimallin Duoletot vuonna 2003 ja maksoin niistä silloin 350 ¿. Tosin mukana oli kaksi saman kuosin kantokoppaa, kaksi turva-aisaa ja kaksi jalkapeittoa. Uskon, että 250 ¿:lla saat kaupaksi.

käytetty kahdella lapsella olleetja hyväkuntoiset. Mukaan lähti myös lämpöpussi, pyörien pumppu, verkkokassi, hoitolaukku, hyttyssuoja ja verkkokassi. Vaunuista maksoimme uutena 850¿

itse maksoin tosi siisteistä samoista rattaista juuri 200 euroa, koen, että oli hyvä kauppa, myyjäkään ei jäänyt itkemään. Riippuu vähän myös paikkakunnasta, isommalla paikalla voi pyytää enemmän, kun on markkinoita.

hintaan 20¿. Korjaus maksoi meille 30¿ ja rattaat myytiin eteenpäin 220¿:lla. Mukana oli kaksi kantokoppaa, kovapohjaista, sekä sadesuoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat