Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jätettiin joulukuussa ehkäisy pois. Viimeiset menkat oli 20.3 eli ovulaatio on ymmärtääkseni ollut joskus 7. päivän paikkeilla(?) Kahdeksas päivä minulla alkoi verinen vuoto, joka jatkuu edelleen. Todella niukkaa se on ja ruskeaa, ei siis kunnolla veristä. Mitään kipuja ei ole. Mistähän on siis kyse? Menkkojen ei pitäisi tulla vasta kun22. päivä, eivätkä koskaan ole aikaisemmin tulleet, saati näin niukkana.AV-puolella en vastauksia saanut, joten ajattelin jos täällä olisi tämä läheisempi asia:)Kiva, jos joku osaisi ja viitsisi vastata..

Kommentit (10)

Itsellä kun takana on 6 vuoden lapsettomuus rankkoine hoitoineen niin on tullut nuo asiat sen verran tutuiksi, että sitä tietoa jakaa mieluusti muillekin :) Olisi kiva kuulla miten asia etenee...Pitelen peukkuja!!Je_Ni

Luulisin että kyseessä on vain jokin häiriö, et kertonut minkälaista ehkäisyä olette käyttäneet, pillereiden lopettaminen aiheuttaa usein häiriöitä kierrossa.Lääkäri tietysti olisi paras paikka, vaikke kyse mistään kummallisesta olisikaan.

Edelliset menkat oli ihan normaalit ja tuli silloin, kun pitikin. Kierto on siis sen 32 päivää yleensä tarkalleen, joskus menee pari päivää yli. Ja tuosta ovulaatiosta en todella ole varma, en tunne sitä, enkä ole tikuttanut. Katsoin vaan tuolta ovulaatiolaskurista, johon tosin ei taida olla luottaminen, kunhan kokeilin vaan.En vielä ole lääkäriin menossakaan, höpsönä varmaan pitäisivätkin:) Mutta kiva kuulla teiltä mielipiteitä. Itse säikähdän aina vähän turhastakin..

Olen kyl sitä mieltä, että se ovis ois tapahtunut jo ennen....

Sinuna nyt oottelisin sinne milloin menkkojen oikeesti olis pitänyt alkaa ja kattella mikä tilanne. Jos vuoto loppuu eikä uutta vuotoa ala niin tekisin sinuna kyllä raskaustestin varmuuden vuoksi:) Tuo vuoto kuulostaa vähän " omituiselta" ollakseen menkkavuotoa, jos kerta tavanomaisia kipujakaan ei ole!Tsemppiä ja Pikaista +++++ toivotellen:Je_Ni...jälleen :)

Ensin itsekin ajattelin, että käytit pillereitä ja niiden lopettaminen sai kiertosi sekaisin......Tuota tuota....Minkälaiset sun vikat menkat oli? Minkälainen kiertosi on ollut?Säännöllinen?

Tosiaan suhteellisen lyhyeltä tuo kierto kuulostaa. Ja missään nimessä ovulaatio ei ole ollut siellä 7.4 ja kuukautisvuoto alkaisi 8.4. Näin se ei voi mennä.Monillahan tulee kiinnittymisen aikoihin vuotoa, mutta ei sitä kyllä montaa päivää tule. Ruskea vuoto nyt ei merkitse kyllä tuoretta verta..Aika kinkkinen juttu kyllä :) Mutta siis tässä kun laskeskelin niin ovulaatiosi on ollut kyllä aikalailla myöhään mikäli on ollut vasta KP 19???? Tunnetko ovulaation ajankohdan vai oletko kenties tikuttanut?Olisi kivaa, jos vastaisit noihin kysymyksiin, joita kysyin...niin vois pähkäillä lisää tilannettasi :) En lähtisi sinuna lääkäriin vielä tuossa vaiheessa ja varsinkaan kun ei ole kipuja. Niin..Onko yleensä menkkojen aikaan suuret kivut?Terkuin: Je_Ni *odottajista vierailulla*

Uusimmat

Suosituimmat