G. Mikä kertoo itsekeskeisyyden lisääntymisestä

Vierailija

Itsekeskeisyyden ja minä-keskeisen kulttuurin sanotaan lisääntyneen. Mitkä pienet jutut kertovat tästä?

Kommentit (21)

vaan jopa muutamien viikkojen vanhojen vauvojen vanhemmat järjestävät säännöllisesti vapaita viikonloppuja, jopa viikkoja, saadakseen " omaa aikaa" .Tietyllä tapaa ymmärrän pointin oman ajan tärkeydestä, mutta päähäni ei mahdu, miksi sellaisten ihmisten, joille " omaksi ajaksi" ei riitä kävelylenkki tai kahvihetki ystävän kanssa tms. PARIN TUNNIN juttu SILLOIN TÄLLÖIN ylipäätään pitää hankkia lapsia. Fakta on kuitenkin se, että LAPSET MUUTTAVAT ELÄMÄÄ.

Ja yhteiskunnan pitää maksaa.

Syn. jälkeinen masennus lisääntyy, äideille onkin järkytys että kun on lapsi, ei voikaan vaan kaivella omaa napaa kuten ennen.

" Miten sen vanhemmilla ei voi olla varaa maksaa 1500 euroa yhdestä luokkaretkestä, vähänkö ne on köyhiä! Voi ei, ettei vaan meidän mussu nyt sitten pety jos retki peruuntuu, jääköön se tyhmä köyhä lapsi yksin kouluun!"

Tälläkin palstalla moni hyväksyy pettämisen periaatteella " antaa mennä vaan, kerranhan sitä eletään" . Eihän sitä tarvitse ajatella muuta kuin omaa haluaan. Lapsille ja puolisolle on ihan sama :(Tuo virpominen on kans yks. Kamalaa kun lapsia käy oven takana KERRAN vuodessa kerjäämässä. Siis yhden ainoan kerran vuodessa se ovikello soi ja lapset olisi innokkaana virpomassa, niin joillekin tää on liikaa... En ymmärrä! Kyllä minä antaisin namuja/rahaa ihan kuinka monelle lapselle hyvänsä ilolla :). Meillä ei vain yleensä käynyt kuin 1-2 oven takana ja joinakin vuosina ei yhtään :(. Nyt ei asuta Suomessa, niin ei ole virpojia. Tosin meillä on muita " kerjäysjuhlia" ja onneksi täällä ihmiset asennoituvat vähän toisin. Yleensä kaikki tykkäävät :)

miten toi virpominen voi olla niin kamalan kamalaa. Hui pitää ihan avata ovi ja antaa vaikka pieni suklaamuna. Ja sitten pitää vielä keksiä paikka sille oksallekin.ja kun olisi niin nukuttanutkin....

Eihän synttäreille voi kutsua sellaisia, joita meidän lapsi ei silleen halua sieltä päiväkodista.Seuraus: " mäen kutsu sua mun synttäreille" on yleinen vallankäytönmuoto päiväkodeissa.


Ja kun tulette Jessen synttäreille niin tuokaa lahjat myös Nicolle, Jennalle, Veronicalle ja Casperille ettei vaan pääse tulemaan paha mieli sisaruksille!


Syn. jälkeinen masennus lisääntyy, äideille onkin järkytys että kun on lapsi, ei voikaan vaan kaivella omaa napaa kuten ennen....Äläpä puhu asiasta, josta sinulla ei näköjään ole mitään käsitystä.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat