Kunnan päiväkoti on parasta mitä 1,5-v. lapselleni on tapahtunut!

Vierailija

Parin ensi kerran ja itkutirauksen jälkeen lapsi haluaa hoitoon joka päivä. Illalla hän sitten kertoo kavereistaan ja esittelee innoissaan kotona päivän aikana oppimiaan lauluja, loruja ja tansseja. Tämä ei ole provo, vaan haluan kannustaa muitakin. Antakaa lapsellenne mahdollisuus sosiaalisiin kontakteihin mahdollisimman nuorena!

Kommentit (20)

Silti olen sitä mieltä että parempi tuon ikäiselle olisi olla edelleen kotona äidin hoivissa.Että en todellakaan menisi hehkuttamaan että pk on _parasta_ mitä lapselleni on tapahtunut, vaikka tyytyväisiä ratkaisuun olemmekin.

Mitenköhän lienee oman tunnelmanne laita siellä kotona? Tosi empaattiselta, ymmärtäväiseltä ja avarakatseiselta ainakin kuulostat. Ja mikä parasta: olet aktiivinen kotiäiti, lapsesi saavat paljon kehittäviä virikkeitä seuratessaan kuinka äiti kirjoittelee ilkeitä viestejä aihe vapaalle...

tykkää silti käydä pph:lla valtavasti. JA ihan varma juttu! Ei haluaisi aina kotiin ja aamulla repii haalaria heti eteisessä, kun vaan sanonkin, että " pian lähdetään " virpille" " . Hymyilee heti hoitajan nähdessään ja kaverit alkaa olemaan tosi pop!Meillekin tämä ihan superratkaisu. Täällä palstalla peloteltiin ties mistä " hysteerisistä itkuista, etsimisistä" jne. Höpsis. Pari itkun tirautusta ekoina aamuina ja sen jälkeen ollut tosi tyytyväinen. Yöt menee hyvin ja kehittyy hurjaa tahtia. Osasi vähän virpoakin perjantaina. :) (olivat tehneet omat oksat, jolla huitoi mua)

Tarkoitus laittaa tarhaan, kun täyttää kaksi vuotta.

Ja yksi syy on nimenomaan sosiaalisten taitojen ja ryhmässä toimimisen oppiminen. Tässä ihan lähellä, kun ei ole pieniä lapsia eikä perhepäiväkahviloita, leikki seuraa ikäisistä lapsista en voi kotona lapselleni tarjota.

tapahtunut, mutta meidän 1v 9kk vanha tykkää kyllä kovasti. Ja puhuu paljon kavereista ja leikeistä ja askarteluista. (Ihanaa että askartelevat, mä inhoan askartelua..).

Asuttiin muuten maalla ennen lapsia ja ajattelin silloin etten IKINÄ muuta tästä paratiisista pois. Nyt asutaan Helsingissä ja menen paniikkiin jo ajatuksesta että jumittaisin siellä kuusikossa lasten kanssa. Ei niitä lehmiäkään sentään koko päivää jaksa katsella.

Täällä maalla ei juur oo mitään toimintaa lapsiperheille, ei kenelläkään lähellä asuvalla tutulla ole lapsia. Missään leikkikentällä ei oo porukkaa, kun on näin tylsät ilmat. Vien varmasti lapseni hoitoon kunhan on sen verran iso, että osaa kunnolla puhua. Täytyy lapsen saada leikkiä muidenkin kun vaan äiskän kaa. Enhän mä osaa leikkiä enää niinku lapset!

Äidissä on oltava jotain vikaa, jos ei muuta niin ainakin laiskuus, että pitää päiväkotia lapsensa parhaana tapahtumana.

Ja minä ole aktiivinen monen lapsen äiti. Lueskelemma joka päivä, ulkoilemme, leivomme, piirrämme, pelaamme, hassuttelemme, pussailemme, halailemme jne.

Nuorin lapsistani nyt reilun 3v ja hoidossa. Mutta aivan varmasti koti ja minä äiti olen tuolle lapselle parasta elämässä, ei hoitopaikka

Ja lapsen terveyden takia ei päiväkoti ole edes mahdollinen, se kun olisi pahimmassa tapauksessa mun lapselle hengenvaarallinen paikka infektioiden herkän leviämisen takia.

Kyllä kotihoidossakin lapsen olot voi järjestää niin että lapsella on muutakin tekemistä kuin videoiden katselu jos vähän viitsii vaivautua.

Samanikäinen lapsi, ollut jonkin aikaa nyt kunnallisella pph:lla. Juttelee hoitokavereistaan kaiket illat ja viikonloput, laulaa lurittelee hoidossa laulettuja lauluja ja aamuisin juoksee nauraen kavereidensa luo leikkimään. Ja neloselle tiedoksi, toiset 1,5-vuotiaat todella puhuvat jo aika paljon: omamme ainakin sujuvia 3-4 sanan lauseita, eli osaa hyvin kertoa hoitopäivistään.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat