pitäskö olla huolissaan kun 6kk vauva ei vielä käänny?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kyljelleen kyllä menee ja selällä ollessa nostaa päätä aina ylös ja jalat myös, eli on sellasessa banaani asennossa. mutta vaikka kuinka auttaisi niin ei tunnu olevan edes kiinnostusta kääntyä. huomenna neuvola mutta ajattelin ensin täältä kysyä

Kommentit (2)

Meidän tyttö 6,5 kk, eikä vielä käänny selältä mahalleen. Toisin päin oppi kääntymään muutama päivä sitten. Me käytiin mun pyynnöstä fysioterapeutilla ja fyssari sanoi, että 7kk on se raja milloin pitäisi viimeistään kääntyä. Eli ei vielä tarvitse huolestua. Voihan silti yrittää vähän houkutella.

Me ollaan nyt tehty niin, että vauvan ollessa selällään ollaan vauvan pää-päässä ja yritetään saada vauvan mielenkiinto sinne. Samoin kääntymisiä pitäisi tehdä monta kertaa päivässä. Eli käännät vauvaa mahalleen ja toisinpäin. Meillä paras keino on kääntää kyljellä olleessan ylempää jalkaa maahan ja samalla houkutella jollain mielenkiintoisella lelulla katsetta kääntymään, jolloin kääntää itse yläkropan mahalleen. Meillä ongelmana lähinnä se, ettei viihdy mahallaan, joten ei halua kääntyä sinne, joten treenataan myös mahallaan olemista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat