Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

En löytänyt meille uutta viikkopinoa, joten tehdäänpä tästä sellainen.

Mitäs kuuluu, missäs vaiheessa kukin menee? Piinailijoita?Itsellä on mieli maassa, kp:t 42 ja tänään muuttui taas ykköseksi.

Kummallisinta kaikessa on se, että ovistesti näytti kp 36:n kohdalla plussaa. Voiko oviksen ja vuodon välillä olla alle viikon verran väliä?

Onkos muilla kokemuksia vastaavasta?

Joka tapauksessa, varaan nyt ajan gynelle, jotta saan kyseltyä nämä jutut ja itselleni mielenrauhaa.Parempaa viikkoa kaikille tammitähtösille, tarrasukkia ja plussasäteitä!t. Johku

Kommentit (2)

sadetasku: (vai menikö nimi väärin, lyhyt ja huono muisti) taitaa olla nää tammitähtöset, ja tammikuiset eri porukkaa. Tammitähtöset on semmosia, jotka aloittanut yritykset nyt tammikuussa. toinen taas taitaa olla, että tuovoo saavansa vauvan ens tammikuussa? jos oikein luulen. :)täällä odotellaan oviksen aikaa, että pääsee tositoimiin.. :) näinä päivinä sitä kuulostellaan erityisesti. :)

kun oon tainnu kirjotella kumpaankin... tammi kuin tammi... ehhehe.tänään on kokopäivän juilinu mahassa, ihan kuin liitoskipuja tai jotain... voi kun olisikin..toivon niin hartaasti niin. kp12/28 menossa... eli piinaillaan piinaillaan

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat