Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkälaiset tuplarattat olisi hyvä ostaa eri ikäisille lapsille?

Vierailija

Toinen 3vk ja toinen kohta 2v? Onko kekelläkään hyviä neuvoja? Paljonko kannattaa maksaa? Kiitos jo etukäteen.

Kommentit (7)

Vierailija

Sinun täytyy itse miettiä tarpeitasi. Ominaisuuksissa on eroja, joten hanki esitteitä tai ala netistä etsimään eri merkkejä. Yleisimmin varmaan pohditaan, sopiiko itselle paremmin vierekkäin vai peräkkäin istuttavat ja toisaalta esim. minkä kokoiset pyörät rattaisiin haluaa. Varusteluissa on sitten eri tasoa, ja mitä enemmän ominaisuuksia, niin sitä kalliimmat rattaat.

Vierailija

mulla on peräkkäinistuttavat matkarattaat. olivat käytössä vuoden kunnes esikoinen osasi seistä seisomalaudalla. matkarattaiden hyvä puoli on siinä et ne mahtuu ihan pieneen tilaan ja on helpot kasata. jos lenkkeilee paljon kannaattaa hankkia kunnon rattaat...jos olet kiinnostunut peräkkäin istuttavista, myyn omani 100¿

emma merkkiset, siniset ja hyvässä kunnossa!

Vierailija

Valikoima sitten vain on suppeampi. Tuplia on myös paljon tarjolla käytettynä, sillä ne harvoin kuluvat yhdessä perheessä loppuun.

Vierailija

Mutta päädyin käytettyihin, kun meillä ikäeroa 1.5v ja poika kävelee jo kummasti, mutta haluan nyt alkuun tuplat. Jos ei onnistu niin ei niin harmita kuin jos oisin uudet ostanut.Oran Duoletet hankin hintaan 400e kopalla ja muilla tarpeilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat