sairaanhoitaja kertoo mitä kaikkea te yritätte ku mikään ei tunnu riittävän

Vierailija

ensiapuun on tullut miehiä limppapullot perseessä,sähköjohtoa tungettu virtsaputkeen,naisella tomaatteja emättimessä ja muuta pientä kivaa

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija:

Lainaus:


sorkkineensa jotain sammunutta tyttöä täydellä kaljapullolla. Luulisi korkin raapineen. En jäänyt kuuntelemaan mitä muuta sinne työnnettiin, mutta tytön kanssa oli hauskaa pidetty vähän enemmänkin ja naurunremakkaa riitti.

en tietenkään tuntenut tyttöä, kuulin vaan naapuriteltan (joita en tuntenut!) poikien juttuja. Itselläni oli mies kierroksessa eikä voisi vähempää kiinnostaa muiden juhannusseikkailut. Sattui siellä monta muutakin juttua, muttei siitä teille heikkohermoisille enempää.

Tuollaista samanlaista juttua on kerrottu ties kuinka kauan.. En tarkoita että nämä olisi hyväksyttäviä tarinoita ja vielä pahempaa jos näin todellisuudessa on käynyt mutta näitä tahtoo kuulla turhan usein jonkun ääliön kertomina..jonkun teltan missä on sammunut tyttö pullo pillussa? Ne pojat olivat käyneet sen tytön teltalla ja tuskin olisivat niissä promilleissa itsekään enää löytäneet kyseistä telttaa. Niitä on sentään satoja samanlaisia telttoja laajalla alueella.

kertoi lääkärin avustuksella onkineensa EDELLEEN SURISEVAN perusdildon miehen persauksista. Oli plumpsahtanut sisään sinne sulkijalihaksen " väärälle puolelle" eikä mies ollut saanut sitä enää omin avuin päkerrettyä ulos. Asiakas oli kuulemma lähtenyt poiston jälkeen välittömästi ulos ovesta ja dildo jäänyt ensiapuun. (<-että sieltä voi noutaa, jos joku tunnistaa itsensä tästä ;-D)

jotain pulloo pilluun tai perseeseen. Vittu se on raiskaus! AIvan sama millä se tehdään! Vähän vastuuntuntoo ja välitystä kanssaihmisistä, ne on kaikki jonkun lapsia.

Nää sanavalinnat raiskaamisen yhteydessä kertookin käyttäjästään paljon. Niin toivottavasti teillä ei todellakaan ole itsellänne tyttöjä ettekä sellaisia saakaan.

No, myönnettäköön, että about 17-vuotiaana olisin voinut itsekin suhtautua asiaa noin kuin te. Surullista, jos olette aikuisia ihmisiä.Ps. Rikoksesta ilmoittaminen poliisille ei ole eikä edellytä salapoliisitoimintaa vaan se on normaalin ihmisen normaali reaktio ja kansalaisvelvollisuus.

Oli tehty keskelle kylää liikkeen rappusille sammuneelle likalle käytännön pila. Joku oli laittanut ahvenen pilluun ja sitähän ei voi pois vetää koska selkäevät nousee pystyyn ja repii kaiken mennessään.

Surullista nähdä, että jonkun mielestä sammuneen naisen raiskaaminen on jollain tapaa hassu juttu, sitä voi kuunnella ja levittää asenteella " voi jumalauta mitä ne pojat keksiikin, onneks ei oo itelle sattunu, kukapa käskee juomaan itteensä sammuksiin" . Olette kuunnelleet tyynesti ja poliisille ilmoittamatta jotain raiskausjuttua. Onko teillä muuten omia tyttäriä? Jos on, varoittakaa nyt ihmeessä niitä juomasta koskaan viinaa, kun pojat on aina poikia, eihän niistä voi tietää, mitä ne keksii sammuneelle tytölle tehdä.

Tais sentään ruveta hävettään. Tässä ketjussa oli kyse siitä, mitä ihmiset tunkee sisäänsä, kun seksissä ei mikään riitä. Ei siitä, millä tavoilla sammunutta tyttöä voi raiskata ja miten hassua se on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat