Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tai jotain vastaavaa makkaraa? Kastike oli kermainen mielestäni.

Kerran kylässä tällaista sain ja mieltäni jäi askarruttamaan että mitenköhän sitä tehdään - oli tosi hyvää pastan kanssa!!

Kommentit (5)

Mä teen itse näin:



pekonipalat ruskistetaan rapeiksi pannulla. Keitä pasta al denteksi. Vatkaa keskenään 3-4 kananmunaa, 3-4 rkl kermaa, suolaa, oreganoa (+halutessasi muita yrttejä ja valkosipulia) ja parmesanraastetta. Lisää pannulle lämpimän pekonin joukkoon keitetyt spaghetit (tai muu pasta) sekä kastikeseos ja sekoittele kunnes kastike hyytyy. Lisää lopuksi mustapippuria myllystä. Valmiiseen annokseen voi vielä päälle lisätä muutamia parmesanlastuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat