pekonipalat ruskistetaan rapeiksi pannulla. Keitä pasta al denteksi. Vatkaa keskenään 3-4 kananmunaa, 3-4 rkl kermaa, suolaa, oreganoa (+halutessasi muita yrttejä ja valkosipulia) ja parmesanraastetta. Lisää pannulle lämpimän pekonin joukkoon keitetyt spaghetit (tai muu pasta) sekä kastikeseos ja sekoittele kunnes kastike hyytyy. Lisää lopuksi mustapippuria myllystä. Valmiiseen annokseen voi vielä päälle lisätä muutamia parmesanlastuja.
Mä teen itse näin:
pekonipalat ruskistetaan rapeiksi pannulla. Keitä pasta al denteksi. Vatkaa keskenään 3-4 kananmunaa, 3-4 rkl kermaa, suolaa, oreganoa (+halutessasi muita yrttejä ja valkosipulia) ja parmesanraastetta. Lisää pannulle lämpimän pekonin joukkoon keitetyt spaghetit (tai muu pasta) sekä kastikeseos ja sekoittele kunnes kastike hyytyy. Lisää lopuksi mustapippuria myllystä. Valmiiseen annokseen voi vielä päälle lisätä muutamia parmesanlastuja.