oikeestiko koulussa pitäis puhua homoudesta kuin se olisi jokin NORMAALI asia? Ja vielä oikein kannustaa siihen??

Vierailija

No HUH HUH!!Homous on sairaus, joka voidaan terapialla parantaa!

Se ei todellakaan ole normaalia!

Jos olisi, niin lisääntymiseen ei tarvittaisi kahta sukupuolta!

Sivut

Kommentit (47)

Minä en osaa asettaa lapseni seksuaalliselle suuntautumiselle mitään toiveita. Toivon, että hän löytää oman paikkansa, löytää arvoisensa kumppanin ja on onnellinen. Olkoon sitten hetero tai homo.

Normaalia seksuaalista toimintaa on kaikki, mitä yksi tai useampi aikuinen ihminen vapaaehtoisesti harjoittaa.Kyllä taas pursuaa rivien välistä kouluttamattomuus ja sivistymättömyys. Toivottavasti teidän lapsille todellakin kerrotaan koulussa kiihkoilematonta tietoa ihmisten erilaisuudesta. Teillä ei siihen näytä resursseja olevan.

Onneksi mieheni on samaa mieltä ja osaamme kasvattaa lapsemme oikein. Opetamme myös lapsillemme, että mustalaisiin ei kannata luottaa...huutakaa ny sit tosta...

Käytät synonyymeina sanoja tavallinen ja normaali.Ei ollut avoliitossa eläminenkään tavallista 70-luvulla, saatika lasten saaminen avioliiton ulkopuolella. Niin vain ovat nuokin asiat normalisoituneet.Tavallista homous ei toki ole, mutta se voi silti olla täysin normaalia.

On vain joitakin takapajuisia, jotka eivät vielä ole tuota asiaa hyväksyneet.

Vierailija:

Lainaus:


Paljon riippuu tosin opettajistakin, ja sitä ei kukaan voi kieltää, etteivätkö koulut olisi lähtökohtaisesti heteronormatiivisia.Sitä minä vain ihmettelen, mistä näitä tietämättömiä, suvaitsemattomia ja kapeakatseisia ihmisiä vielä tänä päivänäkin sikiää. Jostain huitsin nevadan takahiki

än peräkyliltä? Ja sitten ne saavat vielä lapsiakin...
ja niitähän on paljon . Naurattaa tää et heti ollaan niin suvaitsemattomia kun ei homoja diggaa . Voi voi !

Vierailija:

Lainaus:


Onneksi mieheni on samaa mieltä ja osaamme kasvattaa lapsemme oikein. Opetamme myös lapsillemme, että mustalaisiin ei kannata luottaa...huutakaa ny sit tosta...
ei toivottavaa ja ei normaalia kuitenkaan. joskin hyväksyttävissä jos pakko on. ja homot on ok, niin miehet kuin naiset, mutta en toivoisi omista lapsistani.

jumala ja biologia on tarkoittanut niin, että naisen ja miehen tulee olla keskenään. Ei pidä siis ruveta opettamaaan, että homous on normaalia.

Jumalahan on kieltänyt valuttamasta siementä hukkaan ja minun käösitykseni mukaan peitto ei voi kantaa hedelmää ja tuottaa miehelle jälkeläistä, vaikka uskovaiset miehet tuntuvatkin pitävän naisiaan eteismattoina.

sitä ei ainakaan julksiessa koulujärjestelmässä *saa* opettaa uskontotuntien ulkopuolella. Kun sattuu olemaan tuo syrjintä, syrjinnän edistäminen (sekä kansanryhmää vastaan kiihottaminen) kiellettyjä Suomessa.voivoivoivoi...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat