Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

aina valitetaan sikana, että psykologeilla on hunot palkat. Kunnallisella kuitenkin +/- 3000 euroa kuukaudessa, mielestäni on oikein hyvä palkka!

t. humanisti

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Lainaus:

kouluttautuminen ei kauheasti kannata.Jos menet paperitehtaaseen töihin niin tienaat paljon paremmin kuin korkeammin koulutetut + pääset työelämään monta vuotta aikaisemmin tienaamaan eikä tarvitse kituuttaa opintotuella ja ottaa lainaa.
Tärkeintä on tehdä sitä mistä tykkää, kun kuitenkin 40-50 v ollaan työelämässä

Vierailija

Onko tullut mieleen, että psykologien työkenttä on useimmiten aivan älytön. Koita siinä sitten rauhassa istua kokouksissa tai kirjoittaa ajallaan lausuntoja kun vastuulla on esim. 10 koulua.

Vierailija

erikoistuva lääkäri tienaa kyllä päivystyksillä ja lisillä paljon enemmän, kuukausiliksa voi olla 4000 luokkaa, psykologin palkkaan ei tule juurikaan mitään ylimääräistä.[quote]

Sairaalalääkäreillä palkka on 2600 kuussa 240 ov:n tutkinnolla

Vierailija

mutta ei kannata väittää ettei kukaan tekisi yö- ja viikonlopputöitä peruspalkalla, papit nimittäin tekevät!Papit eivät saa mitään lisiä siitä että ovat töissä lähes kaikki viikonloput. Leireillä ollaan töissä vuorokauden ympäri ja ylimääräisenä korvauksena on ainoastaan puolipäiväraha ja pidemmästä leiristä yksi tai kaksi "ylimääräistä" vapaapäivää. Muutenkaan papeilla ei ole työaikaa ollenkaan eli työnantaja voi hyvin teettää 80-tuntisia työviikkoja ilman mitään lisiä ja teettääkin.Papeilta vaaditaan yleensä teologian maisterin tutkinto, jonka laajuus on 180 opintoviikkoa. Seurakuntapastorin peruspalkka on 2275€.

Vierailija

palkkataso 2007-tutkimuksessa, jossa oli kaikkien akateemisten alojen palkkauksia. Psykologeilla, kunnalliselle ja ilman lisäkoulutusta alkupalkka 2600, 5 v. päästä 3000 ja 10 v. päästä 3500. Mielestäni palkka on aivan erinomainen.

Vierailija

pelkkä yo ja palkkani on 2400e kk. Jos olisin jotain opiskellutkin, niin kyllä odottaisin vähintään jotain 4000e/kk palkkaa.

Ei kolmetonnia paljon ole, jos kerran kouluttamaton saa melkein saman.

Vierailija

sosiialityöntekijä sitten tienaa? Siis sellainen joka istuu tiskillä ja päättää kenelle mitäkin etuuksia annetaan. Yliopistotutkinto on.

Vierailija

Sen sijaan ylemmän korkeakoulututkinnon tai sitä enemmän suorittaneesta voi tulla. Psykologistakin voi tulla johtava virkamies, jolla on jo ihan eri tason palkka ja erittän hyvät edut. Vaikkapa työvoimatoimiston johtaja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat