Ihana näky! Imettävä äiti yleisessä saunassa!

Vierailija

Tuli toisaalta kyllä vähän surullinenkin mieli, itse kun en tätä ihanuutta ole saanut koskaan kokea.

Toisaalta olihan se vähän erikoista, että yleisessä saunassa on rinnaton nainen ja toinen nainen rintoineen siinä rintojen ydintehtävässä. Kaiken kaikkiaan kyllä kaunis näky!

Sivut

Kommentit (64)

Lainaus:

Lainaus:

Kuinka moni muka syö saunassa?
Aika harva, mutta juoda saunassa kannattaa, varsinkin jos olet vauva ja kroppasi hukkaa nestettä vähän eri tahtiin kuin meillä isommilla. Mikähän tässä nyt on niin kamalaa? Yäk-yäk-kommentoijat taitaa olla joko lapsettomia tai sitten sellaisia kateellisia, joilla imetys ei onnistunut, eikä siksi kestä nähdä muidenkaan imettävän.
Vessassa ei voi imettää, koska kuka nyt vessassa söisi. Sen sijaan moni kyllä JUO vessassa, monestihan siellä on juomamukejakin. Sen sijaan sitten saunassa nähtävästi sitten voi imettää, kun se onkin juomista. Hohhoijaa vaan itsellesi.En ole lapseton, imetys on onnistunut, mutta arvaas mitä? Kaikkia ei kiinnosta tuollainen näkyvä imettäminen. Imettäisin mieluummin pukuhuoneessa syrjässä.

miten vieraantunutta osa sakista on elämän luonnollisimmista jutuista. Toivottavasti teillä ei ole lapsia kun lapsen ruokkiminen ja läheisyyden antaminen on teistä niin iljettävää.

Lainaus:

kiellätkö sitten muita yleisessä saunassa heittämästä löylyä jos sinulla on vauva mukana??Lainaus:

Eihän siellä tarvi löylyä heittää ja istua voi alemmallakin lauteella.
Ap:n tapauksessa lapsi oli vuoden ikäinen

että nämä julkisella paikalla lapsen SYÖTTÄMISTÄ kauhistelevat ihmiset voisivat tästä lähin hoitaa omatkin asiansa niin, ettei tarvitsisi syödä kun kotona.. niin me muut sekopäät voitaisiin keskenämme häpeilemättä ruokailla toistemme seurassa..

Lainaus:

Kuten joskus ennenkin tullut näissä keskusteluissa, äidinmaito usein -haisee-. Ja se hikitissi myös.Ja imetystä ei minusta voi verrata mihin tahansa syömiseen tai juomiseen, kyseessä on kuitenkin ihmisruumiin, minulle vieraan, erite.

Lainaus:

Eli oltiin kylpylän saunassa ja siellä äiti syötti vauvaa. Ihana näky!Tai niin ajattelin ensin, kuten lapsenikin. No sitten alkoi maitoa suihkuta rinnasta LAPSENI päälle ja enää ei ollut niin ihanaa.. 3v poikani on suorastaan kauhuissani ja veinkin pojan heti suihkuun.Seuraavaksi oli vuorassa imetyksen jälkeiset kakat, jotka vauva päästi saunan lauteille... Äiti vain vähän virutti pahimpia pois.Sinänsä luonnollinen tapahtuma.. Mutta kyllä tuossa tapauksessa iljetti.

kykenemättömyyteni juuri siihen, ettei a) minulla ole lapsia jab) ei ole niitä ruokintavälineitäkään..Kiva jos imettäminen on niin luonnollista monille, minulle se oli ennen tätä päivää aika absurdia. ap

ainakin Liberon kertakäyttöiset uimavaipat imevät sisältäpäin tulleen nesteen (eli pissan) itseensä, mutta eivät vedä ulkopuolen uimavettä sisäänsä. Eri asia sitten ne kestouimavaipat, niissähän ei ole mitään imuosaa.Lainaus:

mutta eipä se uimavaippakaan estä pissan joutumista uimaveteen. Uimavaippahan nimenomaan EI ime nestettä itseensä.

Lainaus:

miten vieraantunutta osa sakista on elämän luonnollisimmista jutuista. Toivottavasti teillä ei ole lapsia kun lapsen ruokkiminen ja läheisyyden antaminen on teistä niin iljettävää.
Aika vanha ja väsynyt kommentti. Sinä varmaan synnytit pellonpientareella ilman sairaalan henkilökuntaa, valvontalaitteita ja lääkitystä, jonka jälkeen jatkoit tyynesti maatöitä. Istukan tietysti söit.

se on molempia, äidinmaidosta vauva saa sekä tarvitsemansa ravinteet että nesteen. Hassua edes kysyä näin yksinkertaista asiaa.Lainaus:

Onko se sitten juomista vai syömistä?

Lainaus:

jännittävää, että jos joku ei halua katsella jonkun toisen imetystä, on kyseessä heti häiriintynyt ja mielenvikainen persoonallisuus. Jos joku teistä imetysfanaatikoista, -ja häiriköistä ei pidä siitä että esim. lihavat miehet kuljeskelevat ravintoloissa ilman paitaa niin tekeekö se teistä mielenvikaisia kun ette kykene hyväksymään luonnollista tapaa viilentää itseään? esimerkkejä löytyisi monia mutta antaa nyt olla:)

Imetys on monen mielestä vastenmielinen näky, ja sen vuoksi se on hyvä ja toivottavaa suorittaa jossain muualla kuin mahdollisimman julkisella paikalla vaikka se täällä kirjoittelevien mielestä onkin nykyään jonkinlainen rintaliivien polttamiseen rinnastettava urhoollisuuden ja kapinamielen ilmaus.
Onko jollakin ihmisellä niin kireät niskat ja vialliset silmät etteivät ne käänny pois päin?

Toki minä näen maailmassa paljonkin epämiellyttäviä asioita mutta kyllä minä osaan kääntää pääni ja katseeni pois! Ja lisäksi omaan terveen suhtautumisen jossa ymmärrän muitakin maapallolla eläviä erilaisia ihmisiä. Vauvan imetys on minusta luonnollinen ja täysin normaali näky. Vaikka se olisikin minusta ällöä, kunnioittaisin silti pienen vauvan ravinnon tarvetta ja sitä luonnon järjestämää iloa että äiti voi omalla maidollaan huolehtia pienokaisestaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat