Vierailija

Me saimme ne tänään ja oli kyllä päivän (varmaan koko kuukauden) paras uutinen. Saamme yhteensä palautuksia kotitalousvähennykset mukaan luettuna lähes 3000 euroa. Emme ole koskaan saaneet palautuksia, aina on tullut vähintään pari sataa euroa mätkyjä. Siksi tämä lämmitti mieltä erityisen paljon. Tuolle summalle on totisesti paljon käyttöä.

Kommentit (23)

Sitä ihmettelen, miten joillekin tuntuu nuo palautukset ja mätkyt tulevan ihmeellisinä ylläreinä, kun ne on kuitenkin laskettavissa jo etukäteen.

Viime vuonna mulle tuli kaksi viikkoa myöhemmin veroehdotus kuin miehelle, vaikka mun nimi on ennemmin aakkosissa. Sitten kun kyselin tutuilta, niin ei kyllä oikein aakkosjärjestyksen mukaan mennyt, kuka oli saanut ja kuka ei.

mulle lasketaan aina aika tarkkaan veroprosentti joka vuosi ja nostan sitä varmuudeksi kahdella. Mutta silti saan joka vuosi monta sataa takasin koska kilometreistä saan jo ainakin 400¿... ja matkaa tulee yhteensä päivässä 34km... että jos ap:lle tulee vaikka 80km työmatkoja, niin saahan se niistä jo aika hyvin.

Esitäytettyjen veroilmoitusten postitus on nyt alkanut. Postitus on porrastettu, joten viimeiset ilmoitukset kolahtavat postiluukusta vasta huhtikuun lopulla.lähde: Vero. fiMiten ne sitten on porrastettu onkin avoinkysymys. Olisiko alueellisesti eli jokaisen veroviraston alueen mukaan?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat