Tietäisikö joku lämmitysmuodoista?? Mikä on keskuslämmitys?

Vierailija

Pitäisi laskea asumistuen myöntämisperusteita mutta en tiedä mikä lämmitysjärjestelmä talossa on kun siellä on vain irtopatterit huoneissa ja yksi varaava takka olohuoneessa. Patterit on sellaisia tavallisia mitkä on töpselillä kiinni seinässä. Eivät siis kuulu kiinteästi talon kalustoon.

Kommentit (8)

Lämminvesivaraajakin on huoneistossa tosin sitä ei ole kytketty eikä koskaan kertaakaan edes käynnistetty, kun sekin tuhlaa energiaa. Jouluna sai kääntää yhden hehkulampun enemmän päälle olohuoneessa juhlan kunniaksi joten.... patterit on todellakin irtopattereita.

t. ap

LämmitysjärjestelmäEnimmäisasumismenoihin vaikuttaa myös asunnon lämmitysjärjestelmä. Jos asunnossa on keskuslämmitys tai vastaava lämmitysjärjestelmä, valtioneuvoston asetuksessa asuntoon on vahvistettu korkeammat neliövuokrat kuin asuntoihin, joissa on muu lämmitysjärjestelmä, esimerkiksi puu-uunilämmitys

lämmitetään vesi, joka kulkee pattereissa. Voi olla kaukolämpö (eli tulee kunnan verkosta) tai oma öljypoltin tai pellettipoltin tms. Kuulostaisi että sulla on suora sähkölämmitys, muttta ei ne patterit kyllä yleensä töpselillä seinässä ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat