Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja mistä ostitte?t. kirjahyllyä metsästävä

Sivut

Kommentit (17)

Suomalaista, oisko ollut Tähti-sarjaa, aivan ihana.

Väriltään kirsikka ja harmaa tehosteena, 6 osaaKaikki osat muistaakseni 800 euroa ja rakastan sitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No meillä on paljon hyllymetrejä, meillä on aikoinaan ostettu jotain tanskalaista merkkiä jota sai Helsingistä Zazasta, mutta ei saa enää. Jos siis haaveilet siitä, että sulla on sama kirjahylly lopun ikää ja sitä pitää laajentaa aina silloin tällöin, niin kannattaa selvittää saatavuus kunnolla. Nyt olisin viisaampi ja ostaisin joko Lundiaa (edullinen) tai sitten Boknäs (vähän hintavampi). Laadussa tuskin on merkittävästi eroa kestävyyden suhteen, mutta ovat melko eri tyylisiä.

lasiovellista valkoista kirjahyllyä, olikohan ainolaa? kallista, mutta laadukasta, kestää perillisille kyllä=). voi lisätä elementtiperiaatteella. jotain 700 maksoi tuo yhden seinän peittävä, kolme elementtiä on.

tarkkaa hintaa en muista, oli jotain 2500-3000e. Kolme yksikköä rinnakkain eli peittää lähes yhden seinän, korkeutta 220cm. Valitsin ala- ja yläsokkeliksi sen modernimman ja kevyemmän version eli alhaalla on pienet jalat ja ylhäällä vain kapea lista. Tyytyväinen olen

On kulkenut mukanamme jo 13 vuotta :)Hylly on muuttunut matkan varrella, osia on lähtenyt pois (mm. kirjoitustaso) ja hyllyjä tullut lisää. nyt se on maalattu valkoiseksi ja osa peitetty valkoisin kehyksettömin lasiovin - ja on taas ihan uuden näköinen.Alunperin mäntypuisesta kahden rivin hyllystä (80 cm ja 100 cm) maksoimme aikanan muistaakseni 2400 mk, joka oli opiskelijoille kauhea summa :)Jos nyt hankkisin, kääntyisin varmaan Muuramen puoleen.

Eli tuosta jatkettavuudesta. Mistäs noita Lundioita saisi? Tällä hetkellä meillä on kamala Lundian hylly, mutta tiedän että niitä on kivojakin. Etsimme juuri jotain laadukasta ja hyvännäköistä hyllyä, joka menisi sitten muuttojenkin jälkeen.ap

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat