Millaisissa tilanteissa lapset ovat yllättäneet teidät kesken seksin harrastamisen?

Vierailija

Minkä ikäiset? Miten selititte?Meillä 5v joskus pölläfti hyvin rauhalliseen lähetyssaarnaaja-asennossa toisiimme alasti kietoutuneina -sessioon ja kysyi että " isä ja äiti, mitä te oikein ängerrätte ja vängerrätte" . Silloin meni läpi kun sanoin että isä kutittaa - ja alettiin saman tien hassutella ja kutittaa. Nukutaan aina alasti, joten siinä ei ollut kummallisuutta.Nyt sama poika on 8v, ja tuli huoneeseen hiirenhiljaa kun mies antoi minulle suuseksiä. Siis JEE. Ei yleensä koskaan heräile aamuyöllä, emmekä me koskaan harrasta seksiä kahdelta.. No, silloin osui hyvin yhteen. Yritin selittää aikuistan jutuista ja tekemisistä ja siitä että siksi sitä tehdään kun se tuntuu hyvältä, mutta että ei sitä nyt lasten kuuluisi nähdä. Ja sanoin että lapsen mielestä varmaan tuntuu omituiselta ja tyhmältäkin, mutta että se on ihan hyvä, aikuisten välinen asia, eikä lapsen tarvitse olla hämillään. Ja korostin että harmi kun lapsi sattui näkemään, mutta en mitenkään pahoitellut mitä teimme. Ja sanoin myös että se kuuluu aikuisuuteen ja parisuhteeseen. Tämän lapsen kanssa olimme aiemminkin jotain seksistä puhuneet, kun kysyi, mutta en nyt tosiaan olisi mitään oraaliseksiä halunnut hänelle näyttää, kun en edes olisi halunnut moneen vuoteen kertoa että sitä on olemassa...

Kommentit (4)

Tekin nyt vaan kiltisti soitatte huomenna psykiatrille ja lastensuojeluun!

Lapsi terapiaan ja sen jälkeen pikainen huostaanotto! Tuo on kertakaikkisen perverssiä, ihan verrattavissa pedofiliaan.

Olisi tietty hyvä, jos ette enää hankkisi lapsia. Voitte sitten rauhassa harrastaa seksiä, ilman viattoman lapsen elämän pilaamista.No, meillä aikalailla ensimmäisen kuvailemasi tilanteen kaltainen juttu.

Juteltiin asiasta seuraavana päivänä ja kaikki jatkui ihan normaalisti: iloinen ja tasapainoinen lapsi edelleen.

Ja laitoimme makuuhuoneen oveen lukon.

Ymmärrän kyllä että niin voisi periaatteessa tapahtua. Vauva ei vielä itse kävele paikalle mutta 2-vuotiasta pitää varoa. Nukumme samassa huoneessa ja emme harrasta seksiä siellä vaan esim. olohuoneessa jos lapsi on nukkumassa.

Ja meillä vaan harrastettiin vähän.. Ei me olla sen jälkeen... Eikä me enää ikinä... Mä lupaan...T: apps. Eiks muita oo yllätetty?

mutta monestikin halailemme toisiamme viikonloppuaamuina peiton alla joko alasti tai vähäpukeisina. Näissä tilanteissa jompi kumpi lapsista on muutaman kerran kiskaissut äkkiä peiton päältä ja halunnut kömpiä väliin. Minusta tällaisessa ei ole ollut mitään selitettävää, kyllähän lapset meitä muutenkin näkevät lähekkäin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat