Vierailija

Tänään tuli postissa veroehdotukset ja kun mie tuli kotiin töistä hän avasi omansa, katsoi ja laittoi sen lukittavaan salkkuunsa :/

Pyysin nähdä ehdotusta (ihan mielenkiinnosta) niin mies vastasi, että jos se olisi tarkoitettu kaikille nähtäväksi olisi se osoitettu koko perheelle. Kysyin mitä salailee, ei vastannut mitään.

Toki mies on oikeassa, että ei se ehdotus ole minulle osoitettu, mutta joka vuosi hän on sen myös minulle näyttänyt. Nyt ilmeisesti salailee jotain. :(

Tekisi mieli mennä tiirikoimaan sitä salkkua auki :)

Kommentit (17)

Mutta onneksi verotiedot ovat julkisia, eli paikkakuntasi Veropörssi-lehdestä tai tekstarilla tilaamalla voit tarkistaa miehesi verotettavat tulot, jos salailu häiritsee.

Tai pakottaisin miehen näyttämään. Yhteinen talous teillä kuitenkin on, ja kun salailee tuollaista, se on jotakin, mistä et pidä. Sanot että tiedät siellä nyt jo olevan jotakin sinulle vittumaista, joten näyttää sitten samantien!

En kyllä avaa jos tulee joku käsinkirjotettu kirje, niinkun viime kesänä, oli osoitettu vain miehelle eikä lähettäjän nimeä. Siitäkin mies sanoi kun kotio tuli, että avaa vaan. En suostunu kuitenkaan, ajattelin että jos se on vaikka joku henk. koht. kirje. Oli sitten vaan hääkutsu, ja nerona tarkoitettu koko perheelle, kuoreen vain ei sitä olleet kirjoittaneet..Mutta minäkin kyllä ihmettelisin, jos yhtäkkiä ei suostuis verolappuaan näyttämään!

Meillä pyörii paperit ihan avoimesti pöydillä, mutta en ole kertaakaan katsonut mieheni vero- tai palkkapapereita. Kun ei voisi vähempää kiinnostaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat