Vierailija

tai siis mieluisin ja edullisin (verrattuina muihin samanlaisiin yleensä)

Sivut

Kommentit (34)

ihmetellä toisten huippulöytöjä =)nuo pinnasänkyjutut olivat kyllä TOOOSI halvatitse joskus löysin puuha-pete työntöauton, sellaisen minkä päälle voi mennä istumaan (keltainen kaivui) maksoi 10e, luulin kalliiksi mutta huutiksessa huudettu sellaisesta 40e

Pojalle löysin muhkean pussillisen neliskulmaisia puupalikoita, niitä joissa joka sivulla kirjain, numero tai kuva, 2e. Ja se pussi oli vielä nahkainen :)

joka maksoi 3 mummon markkaa. Kotona huomasin leimat ja selvitin mikä koru on kyseessä ja Kalevalan koru oli, käsityönä tehty ja hinta-arvion sain siitä 170e!!!

Ja sit oon löytäny muumilukemiston 2e..(sen uuden paksun).....dublo legoja tos semmonen arkullinen....erissä ostellu kun halvalla tullu eteen...yhteensä maksanu jotain 20e (autoja,ukkoja,eläimiä,pohjia,palikoita,vene,pelastushelikopteri jne).

Ja vaatteita......

Olivat jotain desingnia, tosi tyylikkäät, toinen matta toinen kirkas. Maksoin 20 ¿. Huomasin samat jalat myöhemmin Iittalan liikkeessä, hinta 137,50 ¿. :-)Ja teen aina kirjalöytöjä kirppiksiltä. Osa myyjistä kun ei tiedä mitkä kirjat ovat minkäkin arvoisia.

Se on ihanaa löytää joku piiiiiiitkään etsimä kirja (joita ei saa sitten mistään) sitten kirppikseltä hintaan 1 ¿!löytöjä:

-Uma aaltosen heppakirjoja

- Laura Ingalss Wilderin kirjoja

-Twelwell heppahöperöt sarjaa

-Taitava ratsastaja

-klassikko tyttökirjoja (Tytöistä parhain jne.)

muutamalla markalla sain ison pinon mustavalkoisia erikokoisia lautasia ja joku kuppikin.Jäi suu auki kun muutama vuosi sitten törmäsin niiden " oikeaan" hintaan lehdessä, siis oli Paratiisi-sarjaa. Ja aivan älyttömän kallista..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat