MITÄ JÄRKEÄ ottaa Siljan sviitti, sillä hinnalla lentäisi etelään?! ev

Vierailija

Kommentit (13)

Jokaisen oma asia missä matkustaa. Jaahas missähän serkku viiimeksi mahtoi ollakaan, entä mutsi, kas kummaa kun naapuritkin lomailivat ihan väärässä paikkaa, mun mielestä systerin olisi pitänyt valita kissa koiran sijasta ja ostaa kurkun sijasta tomaatti.

niin mikä ettei. Saman ylellisyystason saavuttaminen etelänlomalla maksaa moninkertaisesti.Sviittiloman voi ottaa myös parisuhteen hoitona. Minusta on ihan hyvä vaihtoehto lähteä aikuisten hemmotteluvapaalle kahdeksi yöksi sen sijaan, että lähtee koko viikoksi.

8 euroa (ja hytissä tv, x-boxi, ilmainen aamiainen huoneeseen (jos haluaa) hyttiemäntä-palvelu, oma lounge, jossa ilmainen erikoiskahvi-tee-mehu-kaakaotarjoilu ja keksiä, pullaa, hedelmäpiirakkaa jne), oma sauna käytettävissä muiden Commandor-hyttiläisten kesken.Ja ainakin meidän perheelle kertyy tosi helposti niitä pisteitä (ollaan kultatasossa) kun kolme kertaa vuodessa usein matkustellaan laivalla (esim. viime kesänä reissu Ahvenanmaalle, yksi reissu Gotlantiin ja sitten yksi tavis tarjous tukholmanmatka talvella)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat