Kummat, twin ceroxit vai x adventuren twincot

Vierailija

kyseessa 1v ja 2v lapset.

Kommentit (4)

miten teillä on mahduttu talvitamineissa rattaisiin? Mitä luulet, Mahtuuko twincoihin esim. sellaiset pehmeät jalkapeitteet, pehmeistä kantokopista muunnellut, vielä ensi talvena..?

tuplilla nuo jälkimmäiset enkä pois vaihtaisi. Emmaljungat ja matkikset oli aiemmin, mutta twincot ajavat kummankin asian, joten saatiin vanhat myydä. Tosi näppärät ja kätevät menopelit niin maastossa kuin kaupungilla! Emmaljungissa plussaa näihin olis kai kääntyvä menosuunta (siis se heittoaisa) ja selkänojien säätö ja tilavampi istuinosa. Mutta en ole osannut enää yli yksivuotiaiden kanssa kaivata työntösuunnan kääntöä. Ja tuohon portaattomaan selkänojien säätöönkin tottui hyvin äkkiä. Eikä kauheasti tarvitse säädellä, kun lapset etupäässä istuu rattaissa. Hieman ahtaammat nämä on, mutta sekin on toisaalta plussaa - mahtuu meillä kotonakin kaikista ovista. Ja nämä menee todella pieneen tilaan - pienempään kuin meidän entiset matkarattaat!

Ehdottomasti...meillä myös 2 ja 1 vuotiaat. Hyvin on mahtunnut talvitamineissa rattaisiin. Jalkapeitteistä en tiedä kun sain rattaiden mukana pikkueerosta kaupanpäälle siihen kuuluvan jalkapeitteen. Joka on ollut kovillaki pakkasilla tosi hyvä juttu. En toki ole varma mutta luulen ettei kantokopasta oleva juttu siihen menisi...rattaathan ovat markkinan kapeimpia... mahtuu hisseihin ja kaupan käytävillä menemään hyvinkin. Mutta muksut mahtuvat ihan loistavasti kyytiin =)

Ja tosi helppo kasata ja laittaa auton takakonttiin...ja vaikka meilläkin on suht pieni takakontti ni renkaat on irrotettavissa rattaista tosi helposti....Suosittelen erittäin paljon!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat