Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kyselisin vinkkejä, mitä pakkaatte 2-vuotiaan yövaippaan? Meidän tyttö on usein yökuiva, mutta jos pissat tulee, ne on tosi isot. Meillä on taskuvaippoja ja yhdet fleece-kuoret, jotka mahtuu vielä. Taskuvaippatäytteitä lähinnä kyselen. Uusia ei viitsisi enää hankkia, kun tuskin kauaa tarvitsee. Päivisin tyttö on jo pääsääntöisesti kuiva, ulos laitetaan vielä vaippa.

Kommentit (2)

Meillä ei käytetä taskuvaippoja öisin, koska villa on todettu ylivoimaisen ihanaksi. Sisävaippana on tsi-hamppuvaippa, jonka sisälle vielä laitetaan 4-8 kerrosta hamppufleeceä. Jos laittaisin yövaipaksi taskuvaipan, sulloisin sisään nuo hamput, mutta kietoisin ne johonkin hyvään harsoon, joka levittää hyvin kosteuden ja muutenkin imee. Tällaisella satsilla pärjätään päiväunet hoidossa, vaikkei silloinkaan yleensä vaippaa tarvita. Sitten kun se pissa tulee, se tosiaan on aika valtava.

Meillä 2-3v iässä tuolla esikoisella on ollu taskuvaipassa sisällä ensin harso,sitten hamppua kuutisen kerrosta. Loppuvaiheessa kun vielä yövaippaa tarvittiin laitettiin päälle viel ähahtuvat varmuudeksi koska usein kosteus hiipi yön aikana siihen pul-kankaan pinnalle... Mutta jos sulla ei oo villahousuja niin nakkaa päälle vaikka sit fleecekuoret jos mahtuu. Villa tosin imee itsekin kosteutta niin ei sitten ole yöpuku joka aamu märkänä... =)Meillä tosin Pojala näin,tytöllä ehkä leviää se kosteus tasaisemmin...pojalla usein oli takaa imut ihan kuivat vaikka edestä tuli kosteus läpi!

Uusimmat

Suosituimmat