Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsensa saa tappaa/tapattaa ennen syntymää - Pietarsaarelainen

Vierailija

nainen teki/teetti tämän lapsen synnyttyä mikä ero tässä on ?Herätkää abortin puolustajat.En näe asiassa mitään eroa.Kerron esimerkin äiti odotti lasta ja ultrassa todettiin lapsen olevan vammainen ja ehdotettiin raskauden keskeytystä. Tätä toistettiin ja viimein äiti sanoi että tappakaa sitten kun on syntynyt siihen loppui ehdottelu.Kaiken huippu lapsi syntyi terveenä. Näinkin voi käydä ja olen tämän kuultuani siskolta jonka ystävä kyseesä oli ajatellut kuinkahan monta " laillista" murhaa/tappoa tässä maassa tehdään terveille pienokaisille.

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

abortoidut lapset ei ikinä saa edes mahollisuuden. tapetaan vaan koska on helpompaa ku ottaa vastuu. jos ei haluu lapsia niin on olemassa ehkäisyä tai katumuspillereitä. jos on niin tyhmä ettei tajuu käyttää niin ei tarvis harrastaa seksiä.näin on!

Vierailija

...näitä lapsensurmia tapahtuisi koko ajan taikka abortteja mitä surkeimmilla tavoilla. Sillä niitä, jotka tahtomattaan tulevat raskaaksi ja haluavat lapsesta eroon, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Eikö se ole parempi, että abortti sallitaan ja sille määritellään selkeät säännöt?

Vierailija

Ihan sama kuin rasisteilla, ainut tyydytys mitä toisten toiminnan arvosteleminen antaa on se, että kenties hetken tuntee itsensä paremmaksi ihmiseksi. t.7

Vierailija

Nautin siitä kun hän käy lapsettomuushoidoissa´uuden tyttöystävänsä kanssa (naisen hyvä ystävä on myös minun tuttavia häneltä kuulin). Onneksi nainen saa päättää tekeekö abortin

Vierailija

Lapsi on nyt terhakka ja iloinen 2-vuotias. Ei välttämättä elä aikuiseksi mutta tällä hetkellä on tosi vaikea uskoa että sydämessä on vikaa. Pari leikkausta on takana ja jos seuraavasta selviää, ennuste on tosi hyvä. Miten joku voi sanoa että olisi parempi jos tätä lasta ei olisi syntynyt? Leikkauksen jälkeen on tietysti muutaman päivän kipeä mutta muuten ei kärsi sen kummemmin. Varmasti jos lapselta itseltään kysyttäisiin, nauttii tästä elämästä täysin siemauksin vaikka ei satavuotiaaksi elämää jaksaisikaan katsella.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Oma tyttäreni on niin rakas, etten koskaan voisi tehdä aborttia. Olen nyt raskaana ja rakastan tätä pientä sikiöö nyt jo aivan uskomattoman paljon. Onko abortintekijät kykeneviä rakastamaan ketään muuta kuin itseensä?
Sellainen jolla on jo lapsia ja tulee uudestaan raskaaksi tahtomattaan, rakastaa itsensä lisäksi niitä jo olemassaolevia lapsia, sehän nyt on päivänselvää.

Sinä ilmeisesti vaan tehtailisit lisää vauvoja välittämättä siitä, mikä on jo olemassa olevien tilanne? Juu, paskat siitä, onko perheessä sairautta, taloudellisia ongelmia tai muuta! Vauvoja, vauvoja, vauvoja vaan lisää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat