Lapsensa saa tappaa/tapattaa ennen syntymää - Pietarsaarelainen

Vierailija

nainen teki/teetti tämän lapsen synnyttyä mikä ero tässä on ?Herätkää abortin puolustajat.En näe asiassa mitään eroa.Kerron esimerkin äiti odotti lasta ja ultrassa todettiin lapsen olevan vammainen ja ehdotettiin raskauden keskeytystä. Tätä toistettiin ja viimein äiti sanoi että tappakaa sitten kun on syntynyt siihen loppui ehdottelu.Kaiken huippu lapsi syntyi terveenä. Näinkin voi käydä ja olen tämän kuultuani siskolta jonka ystävä kyseesä oli ajatellut kuinkahan monta " laillista" murhaa/tappoa tässä maassa tehdään terveille pienokaisille.

Sivut

Kommentit (58)

abortoidut lapset ei ikinä saa edes mahollisuuden. tapetaan vaan koska on helpompaa ku ottaa vastuu. jos ei haluu lapsia niin on olemassa ehkäisyä tai katumuspillereitä. jos on niin tyhmä ettei tajuu käyttää niin ei tarvis harrastaa seksiä.näin on!

...näitä lapsensurmia tapahtuisi koko ajan taikka abortteja mitä surkeimmilla tavoilla. Sillä niitä, jotka tahtomattaan tulevat raskaaksi ja haluavat lapsesta eroon, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Eikö se ole parempi, että abortti sallitaan ja sille määritellään selkeät säännöt?

Ihan sama kuin rasisteilla, ainut tyydytys mitä toisten toiminnan arvosteleminen antaa on se, että kenties hetken tuntee itsensä paremmaksi ihmiseksi. t.7

Nautin siitä kun hän käy lapsettomuushoidoissa´uuden tyttöystävänsä kanssa (naisen hyvä ystävä on myös minun tuttavia häneltä kuulin). Onneksi nainen saa päättää tekeekö abortin

Lapsi on nyt terhakka ja iloinen 2-vuotias. Ei välttämättä elä aikuiseksi mutta tällä hetkellä on tosi vaikea uskoa että sydämessä on vikaa. Pari leikkausta on takana ja jos seuraavasta selviää, ennuste on tosi hyvä. Miten joku voi sanoa että olisi parempi jos tätä lasta ei olisi syntynyt? Leikkauksen jälkeen on tietysti muutaman päivän kipeä mutta muuten ei kärsi sen kummemmin. Varmasti jos lapselta itseltään kysyttäisiin, nauttii tästä elämästä täysin siemauksin vaikka ei satavuotiaaksi elämää jaksaisikaan katsella.

Vierailija:

Lainaus:


Oma tyttäreni on niin rakas, etten koskaan voisi tehdä aborttia. Olen nyt raskaana ja rakastan tätä pientä sikiöö nyt jo aivan uskomattoman paljon. Onko abortintekijät kykeneviä rakastamaan ketään muuta kuin itseensä?
Sellainen jolla on jo lapsia ja tulee uudestaan raskaaksi tahtomattaan, rakastaa itsensä lisäksi niitä jo olemassaolevia lapsia, sehän nyt on päivänselvää.

Sinä ilmeisesti vaan tehtailisit lisää vauvoja välittämättä siitä, mikä on jo olemassa olevien tilanne? Juu, paskat siitä, onko perheessä sairautta, taloudellisia ongelmia tai muuta! Vauvoja, vauvoja, vauvoja vaan lisää.

Toisekseen, luuletko, että jos ennen aikaan olisi ollut ehkäisyvälineitä, niitä ei olisi käytetty? Minun mummollani oli 11 sisarusta, mummon ollessa sairaana lapsena, hän muistaa äitinsä keskustelleen isänsä kanssa siitä, kuinka hyvä olisi, jos tuo nyt kuolisi, ei tarvitsisi hankkia sille uusia vaatteita. Lapsia tuli, koska niiden tuloa ei kyetty estämään. Aivan varmasti aborttiakin yritetty monessa perheessä itse.Toisekseen, jos nainen tuntee omat voimavaransa, niin miksi pitäisi väkisin hankkia lisää lapsia, jos ei niistä kykene huolehtimaan? On turhaa tulla hymistelemään, että niin ja niin monta lasta pystyy jokainen nainen hoitamaan. Kun ei se ole niin.Lapsi on suunnattoman suuri projekti, elinikäinen. Minusta on vain vastuullista teettää abortti, jos ei siihen kykene sitoutumaan. Esim. jos opiskeleva nuori nainen, jolla ei niin järin sitoutunut poikaystävä ja ehkäisy pettää... Abortti varmaan ihan fiksua. Opinnot kesken, tieten tahtoen yh, yhteiskunnan tuen varassa useita vuosia, mahdollista katkeruutta lasta kohtaan... Ei se ole sen parempi vaihtoehto pitää se lapsi.

On siis oikein, että lapsi kärsii lopun elämäänsä fas-oireista tai jostain muusta ja kenties hänestä itsestäänkin tulee ongelmainen? Sopiiko että menette jeesustelemaan jonnekin muualle. T: todella henkisesti/psyykkisesti sairaita hoitanut

ja näin saatte yhteiskunnan hyväksynnän julmalle teollenne.Niistä sikiöaikaisista tutkimuksista sen verran että nuorimmaiseni piti olla kehityshäiriöinen mutta terveenä tuossa tepastelee.Lisäksi se on tullut esiin että helposti tuota aborttivaihtoehtoa tarjotaan niin tarjottiin minullekin.Lisäksi abortin saa niin helposti esim. aina voi vedota taloudellisiin ja sosiaalisiin ongelmiin ja tämä jo on riittävä abortin peruste.Suurimmalla osalla väestöstä on elintaso matala mutta siitä huolimatta halutaan lisääntyä ei lasten teko ole rikkaiden yksinoikeus.Narkomaanien lapset ovat pieni marginaaliryhmä syntyneistä lapsista.

Abortin syyt ovat todennäköisemmin muut kuin päihdeongelmat. Tässäkin ketjussa on äiti jolla vain kaksi lasta ja se kolmas oli sitten liikaa.Jos vanhanajan ihmisiltä menis kysymään (silloin ei ollut ehkäisyvälineitä) minkä noista jälkeläisistään ei olisi halunnut syntyvän löytyisikö yhtään äitiä joka pystyis sanomaan tuo kolmas olis saanu jäädä syntymättä ja kaikki sen jälkeen kun oli jo viisi lasta.Nykyään on mahdollista ehkäistä monilla eri tavoilla ja kaikille löytyy jotain mitä voi käyttää ja jos siitä huolimatta tulisi raskaaksi näkisin niin että se lalpsi oli tarkoitettu syntyväksi.Jotkut pärjää kymmenenkin ja yli lapsen kanssa mutta jotkut hienohelmat ovat ihan loppu jo kahden jälkeen, aikana jolloin on kaikki mukavuudet. Ei tarvitse pestä pyykkiä käsin, kantaa vesiä, pilkkoa puita yms.Suuri jaksamattomuuden syy on liian helppo elämä joka on johtanut suunnattomaan itsekkyyteen.Väitän ettei ennen ole ehditty sairastua kun on ollut aina jotain touhua. Nykyinen elämänmuoto on johtanut tähän itsensä ylikorostamiseen ja sen kautta seuraa nämä raskausmasennukset yms.Ei osata nauttia vauva-ajasta ja äitinä olemisesta asettaahan se itsen taka-alalle ja pitää pystyä ajattelemaan pienokaisen parasta ja se sattuu niin paljon tähän narsistiseen ajattelu- ja käytösmalliin mihin on opittu.

Mutta tosiasiassa yli 90% aborteista tehdään " sosiaalisista syistä" eli vauva ei ole siihen hetkeen oikein tervetullut. Tällainen on mielestäni uskomatonta! Ja mikä downin syndroomasta tekee niin kauhean ettei down-lapsi saisi syntyä? Itselläni on vammainen lapsi, jonka vamma todettiin vasta 3-vuotiaana. Kas kun kukaan ei silloin ehdottanut lapsen tappamista! Seulonnoissa tulee monesti myös vääriä hälytyksiä, jolloin abortoidaan täysin terve lapsi. Ja vaikka seulonnoissa löytyisikin jotain, syntyvä lapsi voi silti olla terve. Puistattaa tällaiset vanhemmat jotka ajattelevat että lapselle on parempi olla syntymättä jos sillä on downin syndrooma! Haloo! Lapsi voi vammautua monella tavoin myös syntymänsä jälkeen. Ihan turhaa selittää että on lapselle parempi olla syntymättä!

Olen itse ollut ihan abortin kynnyksellä saadessani tietää raskaudestani viikoilla 18+. Aikakin oli jo varattu - jätin kuitenkin menemättä.

Tunnustan kuitenkin ajoittain katuneeni. Uskomaton mullistus joka pisti elämän sekaisin monella tapaa - niin hyvässä kuin pahassa.

Adoptiotakaan en varauksetta suosittelisi. Se ei aina ole niin auvoisaa kun kuvitellaan...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat