Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kävittekö oikeen treffeillä ennen kun aloitte seurustelemaan miehenne kanssa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Hyi, tekö muut annatte heti pillua ja siitä se lähtee?

Ei ihme kun erotaan niin paljon, toisessa nähdään vaan se muna eikä itseäkään kunnioiteta :(Tulin surulliseksi tästä ketjusta.

Vierailija

Hyi, tekö muut annatte heti pillua ja siitä se lähtee?

Ei ihme kun erotaan niin paljon, toisessa nähdään vaan se muna eikä itseäkään kunnioiteta :(Näin mä sitten muutakin kuin munan heti seuraavana päivänä kun alkuhuumasta selvittiin.... Ja pidin edelleen näkemästäni. Suhde on kestänyt jo yli 15 vuotta. Mutta en annakkaan pillua kaikille, vain tosimiehille ja vakavasti otettaville.

Vierailija

Sattuipa jokunen vuosi sitten..Tapasimme netissä 4.7, puoli Suomea välillämme.Tapasimme livenä 12.8.Tapasimme toisen kerran 1.9.Mies haki minut ja muuttokuormani 500 km päästä 17.9.Mies kosi minua seuraavana juhannuksena.Elämäni suurin riski ja samalla parasta mitä minulle on sattunut. En ikinä ole tuntenut näin voimakkaasti ja olemme täydelliset toisillemme. Jos vain elämä antaa, haluamme pysyä yhdessä kunnes kuolema meidät erottaa. Ja tätä kirjoitamme rakkaani kanssa yhdessä.Tapasimme siis kahdesti ennen yhteenmuuttoa. Siinä sielu löysi toisen, eikä sovinnaiselle seurustelulle ollut tarvetta.

Vierailija

sovittiin vasta seurustelevamme vakituisesti. Meillä tuo treffiaika oli siis sitä aikaa, kun kumpikin pystyi halutessaan myös treffailemaan muita ihmisiä. Mä en ymmärrä, mikä siitä naimisesta niin ison jutun tekee. Me alettiin harrastaan seksiä sitten kun siltä tuntui. Aikuisia ihmisiä, mikäs siinä. :OJa huolimatta tästä varsin keytkenkäisestä naiskentelusta ja perseen jakamisesta, meillä on ihan loistava parisuhde ollut jo vuosikausia, ja jatkuu toivon mukaan hautaan asti. :)

Vierailija

vaikka oli naapurinpoika ja oli tunnettu vuosia. Oli se erilaista kun hän eka kerran kysyikin lähtisinkö hänen kanssaan erääseen konserttiin, ja sitten että lähtisinkö ulos syömään. Muutaman viikon pystyin oleen " antamatta" mutta senkin lähinnä muodon vuoksi. Kyllä meidän keskinäinen vetovoima on ollut niin vahvaa heti, ja sillähän me nyt toistakymmentä vuotta on yhdessä pysyttykin, kaikkien kriisien läpi. Mies haluaa vaimoaan ja lastensa äitiä edelleen ihan villinä:)

Vierailija

ei kyllä ehkä pitsalla eikä kahviloissa, mutta käytiin kylässä toistemme luona, istuttiin hiljaksiin sohvalla ja tutustuttiin. Seksiinkin päästiin nopeasti. Se on niin iso juttu ettei sillä saralla saa tulla pettymyksiä eikä yllätyksiä sen jälkeen, kun on puoli vuotta ensin " treffailtu" .. Parisen kuukautta jatkettiin tällaista tutustumista ennen kuin voi alkaa puhumaan seurustelusta ja sitten se olikin menoa

Vierailija

Autossa aina istuskeltiin ja kyhnättiin, kun ei ollut muutakaan paikkaa mihin mennä. Voi niitä aikoja, vielä kun saisi sen tunteen takaisin edes vähäksi aikaa...

Vierailija

Mies siinä kysäisi eräänä aamuna, että oiskohan mahdollista esim. juoda kahvit ja lähteä sit käymään yhdessä kävelyllä puistossa. Siellä sit käveltiin 4h, tutustuttiin toisiimme, ja sen koommin ei juurikaan ole erossa oltu :)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat