Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Sen huomaa ihan jokapäiväisissä asioissa. Ei tiedä oikein mistään mitään, monet normaalit asiat on hänelle ihan uusia juttuja (ai keitetäänkö perunat niin, että kattilan päällä pidetään kantta?), ei osaa päätellä asioita (että jos tässä kuussa lapsi käyttää 90-senttisiä vaatteita, niin seuraavassa kuussa oikea koko ei ehkä ole 120cm), ei osaa olla kohtelias eikä tiedä käytöstapoja (ai miten niin vieraita tervehditään kun he tulevat sisälle, miksi lahjasta pitäisi kiittää?) jne.Siis ihan kaikesta huomaa, että anoppi ei ole saanut kovin suuria älynlahjoja ja että erityisesti ei ole osannut niitä vähiään kehittää! Ei ole käynyt mitään kouluja ja ollut koko ikänsä kotona. 47v. iässä on kuin pahainen mummo, jolla ei ole muuta tekemistä kuin päivitellä maailman menoa.Juu ja vika ei ole minussa ;)

Vierailija


kyllä moni miniä varmaan itsestäänkin vikaa löytää. Helpompi on kuitenkin jokaisen toimia itsensäkaltaisen ihmisen kanssa tai sitten erilaisen, jonka kanssa kuitenkin pääsee edes joskus samalle aaltopituudelle. Tóisinaan vain tilanteet menevät konfliktiin, vaikka ihmiset ovatkin niin erinomaisia...

Vierailija

Vähättelee myös " kirjaviisautta" eli minua ja miestä sekä muita opiskelletia ja kouluja käyneitä, vain oma maalais" järki" kelpaa. Mutta meni vähän luonneanalyysin puolelle tämä ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat