Miksi sellainen ihminen myy huutiksessa, jolla ei ole aikaa vastata kysymyksiin..

Vierailija

tai huudon sulkeutumisen jälkeen ottaa yhteyttä ostajaan!!?? Suututtaa tollaset! Monen monta kohdetta olisi ollut sellaisia, joita olisin huutanut jos myyjä olisi vaivautunut vastaamaan kysymykseeni.... ja aikaa on ollut jopa viikko! Jos ei ole yhtään ylimääräistä aikaa tuohon touhuun, niin miksi siihen edes pitää ruveta?????? =/

Kommentit (2)

nimittäin myyn paljon Huutonetissä ja viime aikoina en ole aina saanut ilmoitusta siitä, että kohteestani on tehty kysymys. Yleensä siis sellainen viesti tulee sähköpostiini ja sen perusteella tiedän käydä vastaamassa kysymyksiin. Kohteita minullakin on niin monta, että en todellakaan voi kaikkia käydä läpi tarkistaakseni onko niistä tehty kysymyksiä. Yksi keino yrittää saada vastauksia on laittaa yksitysviestiä käyttäjätunnuksen kautta myyjälle. Mutta luulen, että yleisin syy vastaamattomuuteen on myyjän laiskuus; valitettavasti... Itse aina otan yhteyttä huudon voittajaan vaikka hv ei ylittysikään ja myös ostajissa on niitä, jotka eivät vastaa viesteihin.

monia kohteita on ollut, joissa ei ole ollut yhtään huutoa, mutta montakin kysymystä eri ihmisiltä. Eikä vain myyjä ole vaivautunut vastaamaan. Omituista porukkaa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat