Ällöttää tuttavaperhe, jotka liikalihavia ja mässäävät jatkuvasti hampurilaisia, karkkeja, limsoja yms.... =/

Vierailija

Siis todellakin he syövät jatkuvasti kaikkea todella epäterveellistä ja opettavat lapsensakin siihen... heille on oikein ylpeydenaihe, että lapsi syö niin paljon karkkia että lopulta oksentaa! =O Kaiken kukkuraksi ovat vanhemmat vielä TODELLA lihavia...ja lapsista tulossa hyvää vauhtia samanlaisia! Surettaa heidän puolestaan! Mutta paha mennä tietysti sanomaan sitä heille päinnaamaakaan.... =/

Sivut

Kommentit (35)

Kyllä elämäsi todella on vaikeaa. Kannattaisiko sinun hakeutua terapiaan, että pysyisit edes tapaamaan tuota tuttavaperhettäsi? Onhan se kerrassaan vakavaa, jos ihan ällöttää...Sinun täytyy nyt saman tien panna välit poikki- eihän ole suotavaa, että tuttavapiirissä on tuollainen kammottava perhe! Lapsesi voivat pian saada vaikutteita.Koeta kestää, ymmärrän kyllä, että sinulla ap on TODELLA vaikeaa *paijaa*

ja 6! ei tehoa tuo minuun, mielestäni olen aivan aiheesta tätä mieltä tuosta perheestä... omalla terveydellä leikkiminen noin on minusta todella tyhmää! eri asia jos lihavuus johtuisi jostain muusta, mutta tässä tapauksessa se on ihan selvä juttu!että näin!-ap

.. koeta nyt rauhoittua - pidä sinä huoli ihan oman persuksesi leviämisestä (tai sen ehkäisemisestä) tai sitten tee vaikka ilmoitus lastensuojeluviranomaisille, jos OIKEASTI olet NOIN huolissasi lasten pahoinvoinnista.Totuus on se, että sinua ei pätkääkään kiinnosta kenenkään hyvinvointi etkä ole tippaakaan huolissasi; haluat vain tekopyhästi taivastella ja kauhistella. Ilmeisesti oman kaappisi luurangot ovat sen verran kamalia, että pitää ilkeillä muiden kustannuksella ja osoittaa huomio muualle. Niinhän se on, että se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven..Säälin sinua, ap, vähintään yhtä paljon kuin säälin niitä lihavia lapsia.

samaa mieltä! lehdet toitottaa koko ajan samaa - lasten liikalihavuudesta ja sen vaaralisuudesta. se menee kait kuuroille korville.Läskit vaan puolustelee typerällä suvatsevaisuudella ja " kasva aikuiseksi" -lauseilla.

Äidiltä olen oppinut. En kielloilla, vaan esimerkillä. ja Harvinaisilla karkkipäivillä. Meillä ei koskaan pullaa leivottu tai kakkuja. En pidä niistä vieläkään.Herkuttelimme happamilla ja imelillä tuotteilla. Kasviksilla ja vihanneksilla.tätä samaa kaavaa toteutan nyt ja olen normaalipainoinen ja niin on lapsetkin.

Me tosin ollaan normaalikokoinen perhe. Jos on vieraita tulossa ja ollaan vaikka toisena päivänä menossa kylään niin saatan ostaa aika ison läjän makeisia. Kyllä ihmiset joskus vähän kieltämättä kattoo.

Vierailija:

Lainaus:


lastasi ostoksiaan hihnalle. Toisella oli ' karkkipäiväksi' iso sipsipussi, keksipaketti, puolentoista litran limsa, jättikokoinen karkkipussi, karkkirasia, suklaalevy ja muutama patukka lisäksi. Tämän lapsen täytyi vielä lähteä äkkiä hakemaan jotain lisää, koska sisarella näkyi olevan enemmän herkkuja. Koko perhe oli valtavan lihava. Eikä kyseessä taatusti ollut mikään lääkityksen aiheuttama ylipaino.
pointti on se, että jos herkuttelu on jatkuvaa ja tuloksena on jo merkittävä ylipaino, jotain on pahasti pielessä. mielestäni lapsen syöttäminen reilusti ylipainoiseksi on verrattavissa lapsen laiminlyöntiin. enkä nyt tarkoita sitä että joku on vähän pyöreä, vaan sitä että lapsi on sairaalloisen ylipainoinen - näitäkin näkyy suomessa koko ajan enemmän.ap, jaan ahdistuksesi, minullakin tuttaviin kuuluu vastaava perhe. olen kyllä miettinyt että asiasta vielä joskus sanon suoraan vaikka tuttavuuden menetyksen uhalla. lapset käy suoraan sanoen sääliksi.

ovat kovin hyviä tuttuja helpompi on varmaan sanoa...voihan esim hampaiden reikiintymisestä sanoa varmaan " helpommin" kuin lihavuudesta....mutta varmasti jos ihmiset on kuvauksesilaisia ei sanomiset auta...sääli todella lapsia...

Ehkä siksi olen välillä turhankin tiukka omille lapsilleni herkkujen syönnistä (ja siitä, että esim. isovanhemmat EIVÄT SAA syöttää karkkia heille salaa!), en halua että kokevat läskin elämän kuten äitinsä on kokenut.

Nykyisin olen lähes normaalipainoinen, mutta kamppailua se vaatii. Opin pienestä pitäen, että koko ajan pitää puputtaa jotain, syödä kun ei ole oikeasti nälkäkään. Ja mätin sen sen verran isoja annoksia että mahalaukku venyi niin että en tullut täyteen ns. normaaleista annoksista.Totuushan on, että lapsen rasvasolujen määrä kehittyy ensimmäisinä elinvuosina, myöhemmin ne voivat toki tyhjentyä mutta eivät määrällisesti vähentyä, ja sanomattakin selvää että jos ihmisellä on suuri määrä rasvasoluja kehossaan, on hoikkana pysyminen hankalampaa.

Ostiko itselleenkin niin paljon kaikkea hyvää?Vierailija:

Lainaus:


Tämän sipsipussin ostin illaksi, kun katson televisiota, tämän suklaan syön heti, kun menemme kotiin...

Lisäksi siitä, että kun toisella lapsella oli enemmän herkkuja, toisen oli pakko käydä hakemassa lisää, jotta molemmat saisivat yhtä paljon.Perhe oli oikeasti valtava; noin kahdeksanvuotiaan oloinen lapsi näytti painavan lähemmäs 80 kiloa, joten lapset olivat varmasti tottuneet syömään enemmänkin herkkuja.Vierailija:

Lainaus:

mistäs tiiät että ne herkut ovat pe..Olen kotiäiti, 4 lasta ja ylipainoa on. Nyt on 10 kiloa pudotettu ja vielä jatkuu dieetti. Lapset on normaalipainoisia, paitsi yksi on pyöreä, mutta HÄNELLÄ AIVAN USKOMATON RUOKAHALU. Eli ei ole mässäämisestä tuo paino hällä. Vaan ihan kotiruuasta, välipaloista jne. Nyt tosiaan koko perhe syö terveellisemmin, kerran viikossa syödään jotain herkkua, esim tortilloja jne. Tänään käydään eka kerran puoleen vuoteen mäkkärissä. Ihan vaan palkitakseni sen että olemme hyvin tavoitteessamme! Chipsejä syödään todella harvoin, ja silloinkin noin 20 grammaa kerralla (punnitaan ne, kyllä vaan). Liikuntaa lisää, ja tollaset hirveet mässäilyt pois. Kyllä se makeanhimo lähtee pienemmälläkin määrällä..T. Ei enää kauan läski ;)

Vierailija:

Lainaus:


Ja nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni (joo taas kerran niin), koska pelkään etten näe lapsieni kasvavan aikuiseksi.
Jättikokoinen karkkipussikin on kolmen/neljänsadan gramman painoinen, eikä edes minun vatsalaukkuuni mahtuisi tuollaista määrä karkkia.Vierailija:

Lainaus:


lastasi ostoksiaan hihnalle. Toisella oli ' karkkipäiväksi' iso sipsipussi, keksipaketti, puolentoista litran limsa, jättikokoinen karkkipussi, karkkirasia, suklaalevy ja muutama patukka lisäksi. Tämän lapsen täytyi vielä lähteä äkkiä hakemaan jotain lisää, koska sisarella näkyi olevan enemmän herkkuja. Koko perhe oli valtavan lihava. Eikä kyseessä taatusti ollut mikään lääkityksen aiheuttama ylipaino.
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat