Miksi jotkut lapset tekee kiusaa miltei koko ajan?

Vierailija

Tekevät sitä pienimmille lapsille tai aikuisillekin? Onko se jotain uhmaa vai ihan tarkotuksella tehtyä? Haetaanko sillä huomioita?

Kommentit (7)

Hän jankuttaa vieraille aikuisillekin jatkuvasti vastaan ja on TODELLA ärsyttävä. Lisäksi hänen väkivaltansa ei ole pelkästään psyykkistä vaan fyysistä. Sunnuntainakin läppäsi samanikäistä tytttöäni (joka on poikaa päätä pidempi) märällä hanskalla poskelle, kun tyttöni seisoi hänen tiellään eikä suostunut väistymään...Pojalla on äitinsä mukaan ollut aina huono itsetunto (on lyhyt ikäisekseen) ja muutenkin kuulemma kaikki aina ärsyttävät poikaa. Jätkässä on kaikki ainekset erilaisiin diagnooseihin, mutta lapsen nelikymppisinä saaneet vanhemmat eivät suostu myöntämään tätä. Isänsäkin vaan myhäilee tyyliin: Kova jätkä! pojan haistatellessa paskaa hänelle.

ei voi niputtaa kaikkia käytösjutuuja yhteen kastiin. Voi olla uhmaa, elämän muutokset (esim. syntynyt sisarus), hakee huomiota,ei ole kielletty tarpeeksi ja ei tunnekaan rajoja siksi,levottomuutta ja kehitykseen liittyvät jutut. allergiakin voi aiheuttaa levottomuutta!lapsi ei malta olla yhtään poaikallaan ja häslää vaan kun tuskainen olo. toiset lapset myös on vaan huomionkipeämpiä, voi olla saanut paljonkin huomiota ja ei kestä tilanteita missä ei saa olla huomionkeskipisteenä. joitkut lapset ei hallitse sosiaalisiatilenteita,ne aiheuttaa stressiä kun lapsi ei ymmärrä normaaljea viestejä ja EI OSAA LEIKKIÄ YKSIN. Ihan mikä vaan voi olla taustalla ja inhottaa että yleensä aina ollaan ensimmäiseksi osottamassa sormella vanhempia kohtaan. Aina ei auta vaikka kaikkensa yrittää. Voi olla ohimenevä vaihekin ja aika normaalia 1,5-2v. käytöstä. Kun lapsi isompi niin enemmän huolestuttavaa. Toki AINA on syytä olla huolissaan, ja kiinnittää huomiota siihen että estetäänkö lapsen kolttoset tarpeeksi hanakasti ja annetaanko positiivista huomiota tarpeekis. Ettei sitten kiusanteolla sitä hae :(

Tämä poika villitsee lisäksi muita poikia, jotka eivät ehkä muuten ole yhtä vilkkaita, mutta provosoidessa ovat. Ärsyttää oikein poikaa siellä käyttää, kun muut siellä pomottavat. Meidän poika on rauhallinen, kotihoidettu poika. Kysynkin siis ovatko kaikki tarhalapset, varsinkin pojat, villejä? Kyseessä siis 3-4 vuotiaat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat