Miten toimitte kyläilyjen suhteen, kun ystäväpariskunta eroaa?

Vierailija

meillä kaikkein läheisin ystäväpariskunta on eroamassa. Ollaan kyläilty toisillamme vuosikausia perheinä,meillä on lapsia samoin kuin heilläkin. Miten ihmeessä jatkossa? Pariskunnasta naispuolinen on läheinen ystäväni, mutta niin on nykyisin mieskin, sekä minulle että miehelleni.

Kommentit (6)

Toisten kanssa on sovittu, ettei toisen asioista keskustella mitenkään ja toisten kanssa taas voidaan jutella ihan ninku muutenkin. Osa vaan ei halua ainakaan vielä tässä vaiheessa " muistutusta" toisesta. Jokainen tavallaan, mutta välit ei oo katkenneet vaikka ystäviä ollaankin molempien osapuolien kanssa.Olipas sekava selitys!

Kyläillään normaalisti molempien luona. Ja he kyläilevät meillä kuten normaalisti, mutta yksin tai uuden kumppanin kanssa tai jos ovat hyvissä väleissä niin sitten yhtä aikaa.Mielestäni eronneet ystäperheet eivät ole ongelma meille. Ystävyys sujuu kuten ennenkin, mutta nyt eri tavalla :)

Meillä tuttu/sukulaispariskunta erosi. Ero ei ollut mikään sopuisa. Mies on lähisukua, lapset ovat naisella. Asuvat melko kaukana ja tapana oli käydä kylässä yökylässä tai ainakin viettää koko päivä kyläillen. Nyt molemmilla on uudet puolisot. Lähisukulaisen luon käydään muutaman kerran vuodessa ja meidät otetaan hyvin vastaan. Haluaisimme myös käydä vierailemassa naista ja lapsia, mutta samalla viereilukerralla se tuntuu kiusalliselta. Meidät halutaan pitää kylässä pitkään.Naisen ja lasten luona vierailu on hankalampaa, koska yleensä aina joku on poissa ja jotenkin emme tunne oloamme yhtä tervetulleeksi.Yritimme joskus poiketa pikaisesti ensin naisen luona, mutta kun tulimme miehen luo meidät oli jo kovasti odotettu, ruoat valmiina ja itsestä tuntui, että olimme myöhässä, vaikka olimme etukäteen sanoneet tulevamme myöhemmin. Lähtö toisesta paikasta toiseen on myös hieman kiusallinen. Pitää selietttä, että täytyy nyt lähteä että ehditään toiseen kylään.Homma on mennyt siihen, että edellisestä vierailusta naisen luon aon jo puolitoista vuotta ja miehellä ollaan käyty viimeksi syksyllä. Mies kutsuu kylää ja soitetellaankin. Lapset ovat jo lähes aikuisia ja heidän kanssaan tulee vaihdettua sähköpostia harvakseltaan. Naisen kanssa ei enää nykyisin edes soitella, vaikka aiemmin niin tehtiin usein. Minäkään enviitsi soitella, kun ei hänkään soittele ja usein ei vastaa, kun soitan.Lapsille laitan synttäreiksi ja jouluksi paketteja, mutta usein en edes kiitosta saa. JOten siinäkin syy miksi yhteydenotot harvenee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat