Bahia Feliz Gran Canaria elokuussa

Vierailija

Pongasin netistä Finnmatkojen tarjouksen, jolla lapset 1¬ Bahia Feliziin elokuussa aikuisen kanssa tietenkin :). 4 hengen loma maksoi 1212¬ ja 4 tähden hotellissa, ei paha minusta! Kertokaapas Bahiassa käyneet vinkkejä ja mielipiteitä kyseisestä paikasta. Tiedän, että on turisteille tehty "rysä", mutta ilmeisesti lapsille kuitenkin mieluinen kun on bamse-kerhot ja muut huvitukset? Kerhoihin laspet ilmoitinkin jo matkavarauksen yhteydessä. Oletteko ottaneet lisämaksullista puolihoitoa? puolihoito oli myös edullinen, koska lapsille ilmainen, mutta mietimme vielä otammeko aterioita. Hotellinamme on Monte Feliz. Millaiset säät on elokuussa kanarialla? Millainen hintataso Bahia felizissä on? En ole aiemmin kesällä kanariaa edes harkinnut lomakohteeksi, mutta nyt sitten varasin kun tuolla hinnalla sain suhteelisen tasokkaan loman.

Kommentit (4)

Vierailija

Heips,Toivottavasti vastaus ei tuu liian myöhään.Me oltiin viime talvena Bahiassa, joten jos ootte lähdössä, niin tässä vähän taustatietoa.Bahia on tosi pieni paikka, ihan turistirysä, kuten itse sanoit. Ainut sopivan hintainen ruokapaikka oli Kiinanlainen ravintola.Meillä tosin oli puolihoito ja siihen oltiin tyytyväisiä.Bahiasta ei pääse mihinkään kävelemällä, ei ainakaan lasten kanssa. Käytettiin paljon bussia (vaikka oltiin ihan kaksistaan miehen kanssa liikenteessä). Bussipysäkki on ihan hotellin vieressä.Kissoja oli hotellialueella ihan hirveästi. Vieraat kissat ei ole mulle kovin mieleisiä, joten minua se häiritsi kovasti. Ja tiputtipa isäntä ravintolassa meidän limsat pöydältä, kun pelästyi pöydän alle tullutta kissaa.Merelle Bahian kohdalta ei pääse uimaan.Mutta elokuu on siitä hyvä aika, ettei sillon tarvi ainakaan palella! Joidenkin mielestä se on liian kuuma kesällä.

Vierailija

Okei nää on kaikki mielipiteitä, mutta sen vielä sanon, että olen kyllä ollut parempitasoisissa 3 tähden hotelleissä, kun tämä 4 tähden hotelli oli. Mutta se on taas ihan siitä kiinni mitä arvostaa!

Vierailija

Vaikka aloitus onkin vanha niin ehkapa joku suunnittelee matkaa talveksi Gran Canarialle.Me oltiin nyt heinakuussa Bahia Felizissa, me vanhemmat + 2 lasta. Tykattiin paikasta koko perhe kovasti. Asuimme Las Pitas -huoneistossa.Tuohon turistirysaan, Bahia Felizhan on TUI-konsernin lomakyla (Fritidsresor, Finnmatkat, norjal. Star Tour ja brittilainen Thomson). Eli paljon ruotsalaisia ja britteja ja nimenomaan pikkulapsiperheita. Ihanteellinen paikka kun on pienten lasten kanssa liikkeella, kaikki kompaktisti kavelymatkan paassa, on rauhallinen ja siisti alue, leikkipaikkoja lapsille. Ei hairitsevaa yoelamaa. Bahia Felizissa on oma pieni ranta josta kylla kavimme uimassa. Ranta on osittain kiviranta. Jos nimenomaan tykkaa rannalla olla, niin Bahia Feliz ei ole oikea paikka, silloin kannattaa menna Play del Inglesiin tai muualle. Mina itse koen ihan pienten kanssa helpommaksi olla uima-altailla, ja hyva allas-alue siella olikin, iso lastenallas ja pieni vauvojen allas seka kaksi muuta allasta. Me kavimme Las Pitasista Hotel Orchidean edessa olleella allasalueella.Meilla oli puolihoito, joka mielestani kannattaa tallaisessa lomakylassa ottaa. Eihan se ruoka mitaan gourmet-luokkaa ole, mutta lapsille loytyi aina jotain sopivaa, eika kahden pienen kanssa muutenkaan istuttaisi missaan kynttilaillallisilla tuntitolkulla. Ja huokeaksi tuli.Joka paikasta oli helppo loytaa syottotuoli ja muutenkin espanjalainen henkilokunta oli lapsiystavallista. Yleensakin Bahia Feliziin kannattaa lahtea lasten kanssa, en lahtisi sinne kahdenkeskiselle lomalle aikuisten kesken.Iltaisin oli ensin lapsille oma show ja sitten musiikkishow. Kavimme bussilla yhtena paivana Maspalomasissa Aqualand-puistossa, 3-vuotias esikoinen tykkasi tosi paljon, siella oli hanen ikaisilleenkin paljon liukuja. Kallis kylla oli, 2 aik. ja 2 lasta oli joku 75e, mutta samaa luokkaa kuin vaikka Linnanmaen hinnat...Kulkukissoja tosiaan nakyi muutamia hotellialueella paistattelemassa paivaa jonkun kiviaidan paalla. Kissat eivat meita hairinneet eivatka mitenkaan kayneet paalle tms. Aika monissa etelan kohteissa olen kissoja nahnyt.Vaippoja loytyi alueen pikkumarketeista, mutta oikeastaan melkein pelkastaan jotain paikallista merkkia joka meilla vuosi yolla. Kavimme bussilla suht laheisessa isossa Atlantico-kauppakeskuksessa ostamassa Huggieseja.Kaiken kaikkiaan voin kylla Bahia Felizia suositella pikkulapsiperheille helppoon ja rentoon lomaan. Ainoat miinukset lentomatkan pituudesta ja alueen korkeuseroista, toisaalta saipahan ainakin liikuntaa kun lykki rattaita ylos makea... Mutta enemman minusta Play del Ingles on turistirysa jos joku. Kulttuuria tuskin kukaan lahtee Gran Canarian etelarannikolta etupaassa hakemaankaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat