Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (26)

Oli mun mielestä tosi huonoja! Valskas ainaki meillä, eikä pysy kunnolla paikoillaan, roikkuu jotenki pepun puolelta ja kakka tulee sit sieltä ulos. Meijän tyttö on kyl aika pulska vauva, et oisko sit sellasille hoikemmille vauvoille parempia?

Meillä on todettu parhaimmaks Pampersin Active fitit, ei oo kyl halpoja, mut ei ole myöskään koskaan valskannu mistään suunnasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pirkan teippivaipat, ja Dailyn teippivaipat falskaa pahasti (pissa tulee läpi).Halvan hinnan takia (7,90 ¿, Korson Lild) sitten käytetään Lidlin Cien vaippoja! Vaippapaketissa on 44 vaippaa muistaakseni.

Useimmissa vaipoissa on vehnää, olisiko teidän pienellä jonkinlainen vehnäpölyallergia tai peräti vehnäallergia? Muumivaipoissa ei muistaakseni vehnää ole.

lehti oli kuluttaja-lehti ja lidlin vaipat sai parhaimmat pisteet eikä mitään yhtä hyvät kuin liberot ym. vaan PARHAIMMAT. Hinta 7,89 ja nyt joku erikoistarjous oli 7,49

Paitsi Pampersista en tykkää aikä tykkää lapsen ihokaan, tyttö sai jo isona, yli 2v:nä kauheet paukamat reisitaipeisiin Pampersista. Samoin muumivaipat aiheuttivat jotain ihottumaoireita nuorempana, housuvaipat vanhempana eivät.Lidl:in vaipat on hyviä, käyn vaan todella harvoin siellä, mutta kun käyn, ostan aina 2-3 pakettia, normaalisti Libero käytössä. Daily myös nykyisin hyvä teippivaippa.Kun tässä vaippakeskustelua kerran viritellään, kysynkin Pirkan housuvaippojen käyttäjältä; mistä tiedän, että ovat niitä uusia? Olen joskus Pirkkaa kokeillut, mutta siitä on vuosia ja olivat silloin tosi surkeita.Ja vielä, saako niitä Huggies -vaippoja enää ollenkaan? Niitä myös käytettiin joskus satunnaisesti ja olivat hyviä!

vaipoissa vehnää?? enpä ole kuullutkaan moista ennen... ei meidän tytölle kyllä ole muuten tullut tuota punoitusta kun noista vaipoista... voisikohan johtua siitä..?

pamperssista ja muumivaipoista en ole koskaan tykännyt, niissä kun on se tavallinen teippikiinnitys ja teippi jää usein kiinni lapsen isoon, sattuu varmasti kun sitä joutuu repimään irti, kaikissa muissa vaipoissa on sellainen erinlainen tarra joka ei jää mihinkään muuhun kiinni kuin vaippaankukaan muu huomannut samaa juttua?

Hyvät vapat! Jossain lehdessä oli verrattu liberoo, pamperssii ja joitain halpoja vaippa merkkejä. Lidlin vaipat saivat yhtä hyvät pisteet kun Liberot ja Pamppersit. Maksaa muistaakseni joku 6 euroo

Vai onko koossa 4-9kg aina ollut teeöljyä ja vitamiineja? Vähän hirvittää kokeilla niitä atoopikkolapselle, jolle parhaiten on sopineet tähän asti Liberot ja kestovaipat, joissa ei ole ylimääräisiä aineita.Aiheuttaako Cien-vaipat kenenkään vauvalle ihoärsytystä?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat