Vierailija

Vaimoni kanssa aloimme parisen vuotta sitten keskustella kiihottavasta aiheesta: hänen luvallisesta vieraissakäymisestään...Alussa asia kiihotti minua aivan valtavasti ja keskustelimme asiasta paljon. Varsinkin rakastellessamme asiaa pyöriteltiin ja fantasioitiin.

Se oli (ja on edelleen) todella sähköistävää ja tunsin kuinka myös rouvalla puheet vaikuttivat pimpsassa (huh)Vaimoni kuitenkin on varsin järkevä ja jo kohta alkuhuuman mentyä hän halusi, että miettisimme jotain järkivaihtoehtoja. Monethan todella toteuttavat tämän fantasian, joka joitakin miehiä (yleensä palstoja seuranneena sanoisin aviomiehiä) niin kovasti kiihottaa.Asiaa harkittuamme alkoi molemmista tuntua hyvältä seuraavanlainen:

vaimo käy ystävänsä kanssa ravintolassa tanssimassa ja " olemassa näytillä" . Tulee sitten kotiin ja kertoo kuinka mies / miehet tanssittivat ja hän sai huomiota ja ihailua ja jollakin kundilla saattaa joskus vähän seistäkin. Olen aivan myyty ja nussimme yöllä usein aamuun asti, yleensä vähintään kaksi " varvia" heti peräjälkeen.Halusin jakaa kanssanne tämän, ehkä vähän koomiseltakin kuulostavan (toivottavasti löydätte kiihottavuuden myös) pienen yksityiskohdan elämästämme. Löysimmehän molempia tyydyttävän tavan nostaa jännitettä seksielämässä, kuitenkaan menemättä leikkimään tulella liiaksi.Tekevätkö muut pariskunnat jotain vastaavaa?

Kommentit (16)


Sen jälkeen sitä alkaa silloin tällöin kaivata pientä vaihtelua, kun toinen alkaa olla ' läpituttu' . Kyllä meillä omassakin suhteessa on vielä haluja, ' harrastus' ei johdu mistään täydestä kylmyydestä omaan kumppaniin, mutta kuten sanottu, vaihtelu virkistää. Ihmiset ovat erilaisia, mutta mulle kyllä vieras on aina vieras, ja mulle siinä on kiihkeyttä eri tavalla kuin tutussa kumppanissa. Onneksi mies ei ole mustasukkaista sorttia :-)Vierailija:

Lainaus:


hassua, meillä samaan tulokseen päädytään sillä, että tanssimme illan toistemme kanssa;)

ehkä olemmekin vielä liian nuoria?

Voin kuitenkin sanoa, että minua naisena kiihottaa ajatus miehestäni toisten naisten himoamana. Siitä tulee yleensä parhaimmat fantasiat.

Oikeasti en haluaisi, että mieheni naisi muiden naisten kanssa, mutta ajtus: Vau!!!

Ja jos näkisin, että joku häntä yrittää, niin varmaan naisimme koko yön. Ei mikään outo juttu mielestäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsekuria vaaditaan... ihastuminenkin on ihana asia, tosin vaarallinen. Mutta jos on tarpeeksi varma omasta suhteesta, niin sitä ei rakastumisetkaan horjuta.

kyllä homma on just näin, tämä on miesten juttu tämä venaaminen" aisankannattaminen" on miesten ikioma juttu ja kiihottaa kovasti

monia, mm. minuaeräs 30+mies

toki kokeillaan silloin tällöin. ollaan tietysti molemmat samassa ravintolassa vieraalla paikkakunnalla, että voi katsella kun kumppania viedään. mukava kiusoitella itseä kun voi katsoa vieraiden miesten nuolaisevan omaa vaimoa korvan takaa - puhumattakaan pepun kähmimisestä...kotiin päästyämme panettaa kumpaakin niin vietävästi muttei tarvitse kummankaan olla mustis

Näin meilläkin!Käymme tanssimassa mieheni kanssa ja kumpikin tanssii puolet illasta muiden kanssa-ompa kiihkeää kun päästään kotiin!!!!!

Kuinka onnistutte välttämään tuttuja tanssimatkallanne? Olisihan siinä väärinkäsityksen mahdollisuus, jos nähtäisiin yksin tanssimassa himokkain ottein.

Minäkin haluan miestäni enemmän, kun hänellä on ' vientiä' muuallekin :-) En varsinaisesti halua että hän menee sänkyyn muiden kanssa (tosin sekään ei ihan pois suljettu vaihtoehto ole, en ole niin kovin mustasukkainen). Mutta kyllä se ajatus kiihottaa, että muut naiset häntä haluaa... Joten kai se sama ajatus toimii myös monilla miehillä.

Eihän asia heille kuulu. Mulle ainakin on ihan sama mitä muut ajattelee. Parhaimmille ystäville olen ihan avoimesti kertonutkin millaista meillä on, joten ainakaan he eivät ihmettelisi. Ja kun puhtain paperein on liikenteessä (eli puoliso tietää) niin silloin ei haittaa juorutkaan, koska luotamme toisiimme ja siihen että toinen kertoo kaiken ja että aina tiedetään missä mennään!

Onko muuten niin, että toisinpäin tämä ei toimi kenelläkään? Eli niin, että vaimo odottaa kotona ihan kiimasta märkänä miehen palaavan yökerhosta, jossa on tanssittanut innokkaasti muita kauniita naisia. Kyllähän se varmasti tälle miehelle sopisi, mutta voiko se kotona odottava vaimo pitää myös ajatuksesta??? Jotenkin tuntuu, että aika harvassa on ne parit, joilla tämä onnistuisi, kun taas toisinpäin tuo mahtaa sopia aika monilllekin (miehet on jotenkin tyytyväisiä, kun vaimo kelpaisi muillekin ja nainen on tyytyväinen, kun saa " melkein" vierasta ja luvan kanssa.... :).

Tosin välillä on leikitty tulella enemmänkin. Mutta noihin baarihoitoihin (siis tanssimiseen, enintään pussailuun) se pitää jättää, siihen käytännön johtopäätökseen olen tullut, muuten menee liian vaikeaksi ja riskialttiiksi. Mutta ihanan kiihottavaa, meillä ainakin on kiihko omassa suhteessa aina näistä vaan kasvanut. usein se tanssiminen ym. flirttailu on niin kiihottavaa ettei sitä enempää kaipaakaan, paitsi tietysti oman miehen kanssa. Mies tietää kaiken.

N30


Mutta voikohan vaimo joskus lipsahtaa. Vaikka ajatus vaimon antautumisestakin tietysti kiihottaa. Entä onko tätä harrastaneilla naisilla koskaan tullut ihastumisia.

Meillä harrastetaan ihan samaa ja tekee hyvää. Antaa todella potkua petiin kun tulen kotiin klo 03.50 kiimaisena odottavan mieheni luo ja lan kertoilla ravintolan miehistä.

Kiva kuulla, että sama toimii muillakin!!!

Vierailija

Kiva kuulla, että on muitakin jotka harrastavat samaa. Vaimoni on tähän mennessä vasta kerran luvalla viettänyt yökerhossa illan tanssien ja toista miestä suudellen. Olivat vielä taksijonossa kaulailleet ja suudelleet toisiaan. Harmi, etten saanut olla paikalla, mutta kotona odotin kuumeisen kiihkoissani ja pääsin nuolemaan kultaani.

Vaimo vielä ujosteli kertoa tapahtumista, vaikka minua se kiihotti mielettömästi. Seuraavaa kertaa odotellessa 😊

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat