Vierailija

Esikoisella jatkunut kova yskä varmaan kuukauden, alkoi yhdestä flunssasta ja on jatkunut siitä lähtien, nyt taas oli flunssa josta hiljalleen parantumassa.Kuopus yskii myös, jatkunut myös kuukauden verran, juuri päättyi toinen antibioottikuuri 1kk sisällä mutta yhä nenä valuu, yskii ja hengitys kuulostaa aavistuksen rohisevalta (on infektioastmaatikko).Käyttäisikö lapset lääkärissä vielä tällä viikolla?

Olemme ensi viikolla lähdössä ulkomaille.

Kommentit (2)

Jos nimittäin joudutte siellä toisessa päässä, lomakohteessa menemään lääkäriin ja onkin korvatulehdus niin pahimmassa tapauksessa ette pääse koneeseen ja takaisin kotiin ennen kuin ovat todenneet korvat terveiksi.. Ja ikävää siellä mennä lääkäriin ja vielä ikävämpää lentää täältä sairaana sinne, eihän tuo turha käynti ole jos yhtään epäilyttää itseä. Käyttäisin kyllä! Kysyisin samalla vinkkejä lentomatkaa varten jos vielä nuhaisia/yskäisiä mutta muuten terveitä!

niin suosittelen käymään näyttämässä korvat ennen matkaa. Korvatulehdukessa ei ole kivaa lentää, kipu on aika kova. Ja tarvittaessa voitte saada antibiootit matkalle mukaan, jos epäily tulevasta tulehduksesta tms.... Nuhasuihketta mukaan lentokoneeseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat