Vierailija

.

Kommentit (6)

silloin on aikaa miettiä ja ajatella rauhassa. JOs elämäsi masentaa muutekin mutta sitä ei ehdi ajatella muulloin. Itselläni on kestänyt molempien lasten syntymän jälkeen kaksi kuukautta, että pääsin takaisin ns. jaloilleni. Hoidin kyllä kaikki asiat ja elämä oli ulkoisesti ok, mutta silti sisimmässä tuntui, että elämä on jotenkin vierasta ja outoa, ei enää sitä tuttua entistä elämää. Nyt kun lapset ovat jo isompia, nuo tunteet ovat menneet jo aikoja sitten ohi. Lapset ovat tärkeintä maailmassa. Ehkä se oli sitä baby bluesia.Ota asia puheeksi neuvolassa.

Mulla oli sama homma kummankin lapsen kanssa, aina kun imetin, mulle tuli sellainen apea, surkea olo, että alkoi suorastaan itkettää. Muuten ei kyllä ollut mitään synnytyksenjälkeistä masennusta. Imetys teki mielen aina niin raskaaksi, että en sitä sitten voinut kovin kauan jatkaa. Neuvolassa sanottiin, että joillekin vain käy niin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun imetät lasta, kohtusi alkaa supistella ja muistaakseni aivoissa stimuloituu jokin alue jonka ansiosta hormoneita alkaa erittyä.Se on sitten yksilöllistä miten se vaikuttaa.

Itselläni tuli aina hyvin rauhallinen ja tunteellinen olo imettäessä.Kysy neuvolassa asiasta jos tuntuu että se vaikuttaa jo elämään tai imetyshaluun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat