Vierailija

Mietin että tuon ikäisellä on niin omat jutut kavereiden kanssa että eikö olisi vähän lapsellista ruveta järkkäämään jotain " aasinhännän kiinnitystä" ym? Vai kaipaavatko lapset sitä ohjattua leikkiä synttäreillä? Mielipiteitä otetaan ilolla vastaan =)

Kommentit (5)

Aarteeseen oli vihjeitä ja lopuksi löytyi suklaakolikoita.

Tietokilpailu ei ollut kovin vaikea. Ja tuolileikki (tuoleja aina yksi vähemmän kuin lapsia) oli todella menestys, kun taustalla soi mielimusiikkia (tiktak, heilutaan). Muuten puuhailivat keskenään. Oli siis 9v pojan synttärit.

ainakin jos vieraita on vaikka kymmenkuntakin tai kyse ei ole tosi tiiviistä kaveriporukasta, vaan esim. luokkakavereista ja naapureista. Tuon ikäiset tytötkin, poijista nyt puhumattakaan, alkavat usein riehumaan, jos ei ole tekemistä, ja vaikea sitä on keksiä, jos eivät ole kaikki tosi tuttuja toisilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi meillä oli perinteinen koiran(=aasin)häntä. Lahjojen avaamisesta tehtiin myös ohjelmanumero, poika otti kupista pikkulappuja joihin oli kirjotiettu lahjanantajien nimet. Tämä vaatii kyllä synttärisankarilta hyvää käytöstä, pitää olla iloinen joka ikisestä lahjasta. Meillä se onnistui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat