Vierailija

Minulla on kipeitä supistuksia raskausviikolla 32. Pahenevat selvästi rasituksessa: yöt ja aamupäivät menevät hyvin, iltaisin supistuksia saattaa tulla monta tunnissa, kestävät kuitenkin vain puolisen minuuttia.Yritin pyytää apua neuvolasta, mutta terveydenhoitajaopiskelija tuntui olevan aika pihalla, ainoa ohje oli että koita levätä. Mutta mitenkäs lepäät kun töissäkin on käytävä.Mitä itse tekisin tässä tilanteessa? Menisitkö esim. lääkäriin vai jäisitkö odottelemaan?

Kommentit (6)

Oikeasti, hae sairaslomaa! Vauva voi oikeasti syntyä ennenaikaisena, vaikka supistuksia ei tulekaan säännöllisesti. vko 32 syntynyt vauva on vielä pieni!!! Itselläni oli kivuliaita suppareita, mutta ei säännöllisiä yhtään ja kun kipujen takia menin sairaalaan, niin kohdunsuu oli jo 8 cm auki (toinen lapsi, että tiesin miltä synnytyssupistukset tuntuu).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yöt meni hyvin mutta päivisin oli ihan kamalaa. Sinnittelin kiltisti töissä viikolle 30 asti mutta sitten menin lääkäriin. Hän määräsi sairaslomalle äitiysloman alkuun saakka. Enpä loppuaikana pystynyt mitään tekemään, makasin vuoronperään sängyllä ja sohvalla. Lapsi syntyi kuitenkin tasan laskettuna päivänä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat