Seuraa 

Onko muilla kokemusta kallon korjausleikkauksesta? tyttärelläni on mennyt aukile liian nopeasti kiinni ja nyt edessä leikkaus tytön olessa vajaan puolen vuoden ikäinen. jännittää kovasti leikkaus ja sen jälkeinen elämä.. miten vaikkuttaa kehitykseen, onko leikkauksia vielä edessä, ym.. kovasti leikkaava lääkäri kertoi asiasta mutta osa asioista meni vähä ohi ja sit uusia kysymyksiä tulee koko ajan lisää mieleen... ?:|

Kommentit (3)

Alkuun leikkauksen jälkeen tiheämmin tarkistuskäyntejä tiheämmin, meillä oli viime käynti 5v:nä ja seur on 8v:nä. Tämä varmaan yksilöllistä.. Pään kastelua ei tarvinnut varoa, kävimme kylvyssä jo sairaalassa. Teholla poika oli n.vuorokauden. Saimme käydä katsomassa, muttemme saaneet olla kok ajan siellä. Osastolla sai olla koko ajan, myös yöpyä. En osannut letkuja yms. pe

lätä, piti vain luottaa henkilökuntaan. Alkuun sairaalassa lapsi pääasiassa nukkui(vahva lääkitys). Leikkiessä ja videoita katsellessa aika kului. Me olimme sairaalassa alkutalven loska-aikaan, ei harmittanut vaikkei ulos päässyt. Kaikenkaikkiaan muistot sairaala-ajalta ovat positiiviset (äidillä) poika ei oikein muista siitä mitään. Tietää kyllä olleensa leikkauksessa. Valokuvia kannattaa ottaa, tuntui aluksi tyhmältä kuvata. Isompana lapsi on mielellään katsellut kuvia.

Kiva kuulla että yksi leikkaus on riittänyt. Muuten oon kuullu vain sellaista ihmisiltä että on jouduttu kahteen leikkaukseen. Kuulin myös sellaista että leikkaiksen jälkeen on tarkistuskäyntejä sairaalassa kerran vuodessa.. Entä joutuiko varomaan pään kastelemista? meilla tyttö tosi innokas kylpemään ja rakastaa todella paljon uimista.. miten teillä sujui teholla olo aika? letku ja muut piuhat jännittää kovasti vaikka oon joutunut olemaan niiden kanssa tekemisissä työni puolesta.. Miten teilla poika suhtautui muuten sairaalasssa oloon?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olette onneksi ajoissa saamassa apua, toisin kuin me aikanaan. Meidän leikkauksen viivästymiseen en tässä enempää paneudu. Poikamme leikattiin Husukessa. Yksi leikkaus riitti, käsittääkseni yleensä ei tarvita kuin yksi leikkaus. Kehitykseen leikkaus ei vaikuttane, päinvastoin jos ei leikataisi tulisi aivoille ahdasta ja sitten kehitys häiriytyisi. Kalloon jää siksakarpi, mutta etenkin tytöillä tukka peittää sen hyvin. Leikkauksen jälkeen olimme reilun viikon sairaalassa. N. kuukauden piti vähän varoa ettei pää pahemmin kolahtaisi sen jälkeen olemme viettäneet täysin norm. elämää. Tuo varoaika tullee teillä olemaan helpompi vauvan ollessa vielä liikkumaton. energisen 2,5v:n kanssa oli tekemistä... Meillä leikkaus oli vuonna 2003. Kysele, vastailen mitä osaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat