Liikkuva, leluja maisteleva vauva + isoveljen lelut + pieni asunto

Vierailija

Miten olette toimineet?Isoveljen lelut ovat pieniä (mm. Legot), jotka vauva työntää suuhunsa ja on suuri tukehtumisvaara. Isoveljellä on oma huone, mutta haluaisi tulla leikkimään leluillaan olohuoneeseen, jossa muut perheenjäsenet parhaiten viihtyvät.

Kommentit (7)

Vierailija

Isoveljeltä pannaan säilöön tai turvalliseen paikkaan vauvalle vaaralliset lelut. Niinhän aikuisiltakin pannaan lukon taakse kaikki vauvalle vaarallinen.Niillä pikkujutuilla voi leikkiä esim. siellä omassa huoneessa pöydän ääressä sen aikaa kun pikkusisarus on herkässä iässä.

Vierailija

sängyn päällä tai keittiön pöydällä (tai omassa huoneessa) juttuja jotka on liian pieniä vauvalle.

osta sinne lastenhuoneeseen itselles nojatuoli :P

Vierailija

nyt isoveli 4,5 v ja oma huone tosi mini. Me muutamme pian, jolloin isompi saa isomman huoneen olkkarin/keittiön vierestä, ja pienempi nukkuu sitten minihuoneessa vanhempien makkarin takana. Olen päättänyt niin, että pikkulegoille ym tulee ehdoton kielto olkkariin (vauvan lelut tulevat olkkariin suuremmaksi osaksi), ja pikkusiskoa taas ei tartte päästää isoveljen huoneeseen. Olen päättänyt vain sitten satsata siihen, että käyn aktiivisesti myös pojan huoneessa ihastelemassa rakennelmia niin että vauva on sylissä, niin ettei poika tunne itseään syrjäytetyksi, kun ennen on leikkinyt olkkarissa. Saa sitten nähdä miten menee.

Vierailija

isoveli sai leikkiä pöydillä ja sängyn päällä.

Sitten kun pienempi oppi kiipeämään sängylle, siirtyi isoveli yläsänkyyn (meillä on lastenhuoneessa kerrossänky).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat