Vierailija

uskaltaako mansikoita huoletta syödä raskausaikana? kai niihin on käytetty jotain myrkkyjä tuholaisia vastaan. sanotaan että varoaika olis 2 vkoa myrkyn laittamisen jälkeen..

Kommentit (4)

oli käytetty torjunta-ainetta, joka oli nimenomaan sikiövaarallinen. Ilmeisesti myös sama aine ollut Suomessa jossain määrin käytössä. Ehkä googlella voisi löytyä jotain.

Jos noin varovaiseksi alat, et voi syödä mitään tuoretta koko raskauden aikana, etkä oikeastaan yhtään mitään muutakaan (ainahan on lisäaineet yms.)Mansikat ovat hyviä, sisältävät mukavasti vitamiineja. Eiku herkuttelemaan vaan, jos lompsa antaa myöden (kamala hinta niillä!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raskausaikana ei voi syödä kuin itse korvessa kolme sukupolvea kasvatetun rukiin jyviä. Kaiken lisäksi on rukiin yllä oltava kasvihuone, ettei vaan mikään saaste pääse siihen.

Ostakaa vain kotimaisia mansikoita. Luomunakin saa jos kehtaa etsiä netistä luomuviljelijöiden luettelon. Täällä Lappeenrannassa on yksi ainakin. Kaikkein tärkeintä on ettei pilaa lapsen tulevaisuutta tupakalla, alkoholilla ja turhilla lääkkeillä. Sellaisen ihmisen ei pitäisi edes lisääntyä joka näin tekee!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat