Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ehdottakaapa jotain ITSENÄISIÄ ammatteja/alaa... palkan ei tarvitse päätä huimata, jos ois parikin tonnia kuussa brutto niin menis jo kovaa, kovempaa kuin nyt ainakin.

Kommentit (13)

ajatellaan että näin sanoisin jos olisi viimeinen työpäivä. joskus sekin tulee eteen ;0)kuinkakohan moni tämän palstan mammoista saisi silloin osansa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samoin etsin työtä, joka motivoi ja jota jaksaa. Viestintäalan työt olisivat toiveitteni mukaisia, mutta valitettavasti niitä ei juurikaan ole tarjolla...

olispa sellainen päivä kun sais sanoo takasin mitä mieleen juolahtaa niille ikäville asiakkaille jotka osaa sanoo tosi tyhmästi.

mikä siinä on et meille on niin kiva aukoa päätään?

Jossain silloin mättää todella pahasti, kukaan ei huvikseen valita. Onko tuotteessa, palvelussa tai yrityksen toimintatavoissa jotakin vikaa? Miettikää yhdessä työporukan ja esimiestenne kanssa miten toimintaa voisi parantaa.

mullakin niitä riittää vaikka kirjaksi asti (idea!). itsekin asiakaspalvelussa mietin usein mitä sanoisin takaisin inhottavalle asiakkaalle jos tämä olisi viimeinen työpäiväni..

tulepa päiväksi tänne niin kuulet mitä uskomattomimpia juttuja eräiltä asiakkailta.

missään ei tarvi olla vikaa mutta jotkut ihmiset tekee asioistaan vaikeita ja menettää hermonsa ja huutaa pahaa oloaan asiakaspalvelijalle, vaikka asia ei liittyisi edes palveluumme.

arkkuun. Kiireinen puhelinpalvelutyö... sairas jono... vihaisia asiakkaita, joille pitää vääntää kaikki rautalangasta, saman asian toistamista, selvittämistä, huudon/vittuilun kuuntelemista...

eh, epäilin jo hetken että minäkö se olen tänne kirjottanut...

kiireisessä puhelin-asiakaspalvelussa minäkin ja asiakkaat vihasia ja ihan ihme kysymyksiä välillä ja heti äkkiä pitää vastaus saada ja haukutaan ja uhkaillaan... jaaritellaan ja rautalangasta väännetään asiat.

jooh, joskus on vaan näitä päiviä.

ei pitäisi ottaa henkilökohtaisesti.

mulla onneksi asian pelastaa hyvä työilmapiiri ja ihanat työkaverit.

huumoria tarttee olla että jaksaa!tsemppiä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat