Vierailija

Ostettiin pojalle uusi hieno ranne kello. Sen avulla voi itsenäisesti olla ulkona ja tulla kotiin kun on aika. Poikani on niin ylpeä siitä hänellä on kello, ja halusi tietenkin viedä sen tarhaan ja näyttää kavereille. No, tyly tuomio tuli. Ei saa pitää kelloa päiväunilla ja poikani sorminäppäryys on sen verran kohmeeta ettei saa yksin ilman apua kelloa takaisin ranteeseen. Joten ei kelloa tarhaan. Hoitajat eivät sitä takaisin laita. MIKSEI?! Itku kurkussa poikani tänään meni tarhaan kun ei sitä uutta kelloa nyt sitten saanutkaan laittaa... Harmittaa niin vietävästi poikani puolesta..

Kommentit (20)

no jos poikasi on tuon ikäinen niin sitten ihmettelen että miksi hän ei voisi kelloa pitää. Ajattelin että kyse on jostain 3-vuotiaasta! :) Ota vain asia puheeksi. Pikku juttuhan se tietysti on, meinasin vain että jos olisi ollut pienempi niin mitä sen ikäinen ymmärtää kellosta. Mutta eskarilainen asia erikseen. Ja ei ne lastenhoitajat siellä asioita määrää vaan lastentarhanopettajat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta ymmärrän kyllä hoitajienkin puolen. Ajattele, jos joka lapsella on kello/koru, joka pitää ripustaa takaisin päikkäreitten jälkeen, niin onhan siitä ylimääräistä työtä.tädit eivät ota vastuuta siitä jos joku lapsen koru häviää, mikä on aina mahdollista. Eli jos lapsi on sen ikäinen että kellon ranteeseensa saa niin häneltä voi olettaa itse vastuuta.

Mutta miksi tarhassa pitää se kello sitten olla? Siellä kuitenkin rajujakin leikkejä joten mitäs sitten jos kello menee rikki? Syytätkö sitten päiväkotia?

Ap:n poikahan on jo iältää eskarilainen, siksi tuntuu tosi hassulta, että kello on kielletty päiväkotiin tuomasta.Eikös tuossa iässä pidä juuri kello oppia tuntemaan? Hassua.Monissa eri kelloissa voi rannekkeita vaihdella, joten ei se teidänkään kello varmasti siitä pilalle mene jos siihen nyt vaihtaa tarrarannekkeen ja vaikka sen alkuperäisen rannekkeen sitten takaisin myöhemmin. Ranneke on kuitenkin kuluva osa ja pitäisi vaihtaa melkein kerran vuodessa. Minkä merkkinen kello on?

T. entinen kellomyyjä

Ennen lapsia en sitä ymmärtänyt. Onkohan teidän hoitajalla lapsia kun ei ymmärrä. Tommoiset asiathan on just sitä yksilöllistä huomioimista joka on muuten aika vähäistä päiväkodeissa. Eikä paljoa vaadi henkilökunnalta. Ymmärrän pettymyksenne! Ottakaa uudestaan puheeksi...

Arvasin että joku ottaa esille tämän että miksi kello ylipäätänsä pitää olla tarhassa. Miksi ei saisi? Rannekello kuuluu ranteeseen, enkä minä todellakaan aijo pitää mitään kellon aikoja koska se saa olla ranteessa ja koska ei. Ja tuo että syytänkö sitten tarhaa jos kello menee rikki tai katoaa? Miksi syyttäisin? Ei tarha ole siitä vastuussa. Se on periaatteessa ylimääräinen esine poikani kädessä. Monella tytöllä on siellä koruja jos jonkinlaisia. Ei niistä nosteta haloota.

Olen sitä mieltä että kyse on hoitajien laiskuudesta, koska ryhmässä on vain 12 lasta ja 3-4 aikuista. Aijon kyllä ottaa asian puheeksi tänään kun pojan tarhasta haen.AP

ihmetteln tuota juttua! Kyllä meillä on paljon just pojilla kelloja ja tytöillä kaulaketjuja yms. ja kyllä minä ainakin autan heitä laittamaan ne takaisin, eihän siitä ole vaivaa. Samoin kun kampaan unien jälkeen tyttöjen hiukset, jos heillä on ollut esim, pinnejä jotka otettu unien ajaksi pois, niin laitetaan ne takaisin. Eihän kaikki lapset saa viellä ite vaatteita päälle, niin pitäisikö niidenkin sitten olla ilman vaatteita??Niin ja kun jotkut ihmetteli että 6v päiväunilla, niin kyllä meillä eskarilaisetkin lepää, jotkut jopa nukahtaa. periaatteessa koululaisenkin olisi hyvä levätä koulun jälkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat