Vierailija

Sivut

Kommentit (51)

tavalliselle matkustajalle ei välttämättä käy mielessä, ettei matkan kestosta saa kysellä!Tai ettei se ylipäänsä ole tiedossa, se on sitä ASIAKASPALVELUA oletko koskaan kuullut moisesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuskin se lentoemäntä tulee koskaan kuitenkaan vastaamaan niinkuin haluaa mutta kai hänkin saa haluta olla tyly?!? Jokainen asiakaspalvelussa työskentelevä varmaan joskus haluaa sanoa pikkaisen tylymmin, eikä vaan hymyillä nätisti...Mulla taas tällaisia (lähes päivittäin...)Asiakas selittää, että tällainen melkein samanlainen oli tuossa toisessa liikkeessä/postimyynnissä/kirpparilla paljon halvemmalla, eikö tänkin saisi samaan hintaan?

Tekisi NIIN mieli sanoa, että sun tarvii varmaan sitten käydä hakemassa se halvempi tuote sen sijaan, että tuut tänne rutkuttamaan!!!

Asiakas: Onko teillä Reimatecciä? Ne on niin hyviä kotimaisia pukuja.

Myyjä: Ne Reimatecit on Kiinassa valmistettua paskaa, jotka on ylihinnoiteltuja ja koko Reima-Tutta firma on ulkomaalainen nykyään.Asiakas: Kun meillä on aina ollu Reimatecit ja nämä Rasavillit on niin kauheen näköisiä!

Myyjä: No voi perse jos ei kotimainen kelpaa, ota sitten Virolainen Lenne. Ne on nättejä pukuja ja tehdään just samoista kankaista kun ne sinun ylistämät Reimatecit. Maksaa vaan 30¿ vähemmän.Asiakas: Viititkö varata tämän päivän näitä Lennejä? Minä käyn katsomassa naapuriliikkeestä oisko siellä.

Myyjä: En varmasti varaa. Seuraava asiakas ostaa nämä kuitenkin. Mulle on kuule ihan sama vaikka et näyttäis pärstää ikinä tässä kaupassa enää.Asiakas: No jos en muualta löydä niin ostan sitten täältä.

Myyjä: Painu helvettiin ja jos tulet vielä tänne niin piilotan sopivat koot takahuoneeseen!

Monet kuvittelevat tulevansa hotelliin, jossa passataan ja puunataan kaikki valmiiksi. Varsinkin nuoret miehet ovat mahdottomia. Jos esim. on peukalossa vamma, ovat täysin toimintakyvyttömiä. Joskus pitää ihan vitsailla, että olikos sulla jalkojakin operoitu, ennenkuin ymmärtävät tyhmyytensä..

sanoisin monelle että " kuule ole hyvä, tuossa on ovi, mene ja osta se tuolta toisesta liikkeestä sitten" .

Yhdelle asiakkaalle näin sanoinkin, no en nyt ihan sanasta sanaan noin mutta sanoin että " no osta sieltä sitten"

Eipä ole sitä asiakasta enää näkynyt mutta kyllä olisi tuolle voinut pahemminkin sanoa kyllä sellasiet haukut sain nisaan kun meillä on niin kallista ja mahtaako tuokaan nyt pitää paikkaansa ja kyllä kuule nyt taidat mulle valehdella...jne...jne...Olen sitä mieltä että ei niiltä asiakkailta ihan mitä tahansa tarvii kuunnella jos tietää että se ei ainakaan meiltä mitään osta.

Tälläkin asiakkaalla tuntui olevan huono päivä ja se tuli suoraan sanottuna vaan vittuilemaan meille, ja siitä tädistä näki heti että sen kanssa tulee vielä hankalauuksia.Monesti on tehnyt mieli myös sanoa että voi vittu etkö sä ollenkaan KUUNTELE mitä sulle sanotaan ja pitääkö tää asia vääntää sulle rautalangasta ja että ME EI päätetä näitä hintoja tässä luuri soita meidän pomolle!

Lähtöselvityksessä tukevasti ylipainoinen pyytää exit paikka (joille ei voi sitä antaa koska exitillä pitää istua able body ja auttaa hätätilanteessa lentohenkilökuntaa) ... tekee mieli iskeä painonvartijoiden esite kouraan ja tokaista laihduta ensin 100 kiloo niin tule uudestaan tiskille.Ylipaino vinkujille: pakkaa vähemmän tai turpa kiinni ja maksa

Mutta omaislle jotka käyvät ajoittain purkamassa omaa syyllisyyttään henkilökuntaan tekisi mieleni sanoaJos hoito ei mielytä, niin viekää kotiin sitten.Anteeksi, täällä on oikeasti vakavasti sairaita ihmisiä ja jokainen minuutti mitä lätisen tässä kanssanne paskaa, on heiltä pois.Jos haluatte tietää mitä omaisellenne kuuluu kysykää häneltä itseltään.

lentoemäntä (E), matkustaja (M)E: saisiko olla juotavaa ruuan kanssa?

M: otan mehua

E olkaa hyvä, purkki on tuossa kärryn päällä.-E: olkaa hyvä ja pitäkää lapsi vöissä aina merkkivalon palaessa.

M: meidän ottoville ei viihdy siinä!

E: haluatteko sitten kenties päästä lapsestanne eroon?-M: haluan vessaan!

E: turvavyövalo on juuri nyt päällä joten se ei käy. mutta heti kun se sammuu, voitte taas mennä.

M: sitten kusen tähän penkille!

E: ja keneköhän ongelma se sitten onkaan?!-M: voitko laittaa tämän laukun jonnekin?

E: sen voi laittaa joko tuonne hattuhyllylle tai sitten edessänne olevan penkin alle?

M: se on aivan liian iso eikä se mahdu, näethän itsekin!

E: ensi kerralla sitten mittojen mukainen laukku mukaan niin johan mahtuu!-M: KOSKA me oikein olemme perillä!?

E: hetkinen, haen kristallipallon paikalle.-jne..jne..jne..

kuuli jatkuvasti sitä vitun huonoa vitsiä. Eli kun rahasta puuttui vielä pikkusumma, niin (etenkin vanhat) äijät iskivät silmää ja heittivät muka-hauskasti sen vakikommentin " kyllä mulla tuolla ' taskussa' ois se parikymmentä senttiä" . Tuota kun kuunteli illasta toiseen, teki mieli aika useasti kommentoida että " enpä kuule usko" .Samaten nuo kaupan iänikuiset " se on varmaan sitten ilmainen" -kommentit, siihen kun aina piti vaan naurahdella mukana vaikka saman jutun oli kuullut miljoona kertaa. Teki aina välillä mieli sanoa vähemmän iloisesti, että EIPÄ TAIDA OLLA.

käykin niin, että joudummekin lentämään varakentälle toiseen kaupunkiin? annas kun arvaan, mitä matkustaja siinä vaiheessa sanoo: " sähän sanoit että..jne, jne."mutta jos et halua ymmärtää niin sitten et halua.

Huomaa, että olet sivistynyt, itselle olis tullut mieleen paljon rumempaa. :)Yhtä en tajunnut: otan mehua. Miten susta se pitäis ilmaista?

Erilaisia mekkoja on joka lähtöön ja kokoon satoja. Joka mekon kohdalla asiakas keksii valittamista; liian punainen. liian pitkä. liian arkinen. liian värikäs. liian pellavainen. liian hieno... Mikään ei kelpaa, koska asiakas on jo erikoisliikkeesseen tullessaan päättänyt, että täältä ei löydy.Lopuksi asiakas sanoo v-mäinen ilme naamallaan " Kai teille tulee vielä kesäksi mekkoja?"Sanon herttaisesti hymyillen " Saattaahan niitä vielä tulla. Harmi kun nyt ei löytynyt, mutta tervetuloa uudelleen!"Oikeasti haluaisin potkaista ämmän pellolle ja huutaa " Tais olla LIIAN kallista sulle. Mee kuule ostamaan rättis halpahallista. En ois ees myyny sulle näitä ihanuuksia!"

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat