Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olisko ohjetta, kiitso!

Kommentit (8)

kokeilemalla opit tuntemaan sopivan lämpötilan. Tavallisesta pullataikinasta mä olen munkit tehnyt, kohottanut ja paistanut. Sokeroi lämpiminä. Sit pidä kattilan kansi lähettyviltä siltä varalta että rasva ylikuumenee ja leimahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sit paistuun öljyyn. ensin testaat pienellä taikinan palalla että öljy on sopivan kuumaa. eli jos siis ruskistuu liian nopeesti ja jää raakax on liian kuumaa ja taas toisinpäin.

itelläni menee ton rasvan kans pelleillessä aina tovi,mut aina on munkit tullu paistettua. sit pyörität kypsät munkit sokerissa. jos pakastat,sokeroit vasta sulatuksen jälkeen.

pieni pala leipää ja jos ruskistuu niin ok



jos ei ota väriä niin rasva ei ole tarpeeksi kuumaa



munkit paistetaan n. 2 min kummaltakin puolelta



jos teet hillomunkkeja täyttö paistamisen jälkeen pursottamalla ohuella tyllalla ja sen jälkeen sokerointi tai pumada

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat