Vierailija

Niinkuin ei minään muunakaan juhlapäivänä. Aina kyhjötetään kotona. Olisiko ideoita mitä kivaa kolmihenkinen perhe voisi tehdä vappuaattona? Vuoden ikäinen lapsi täytyy huomioida. Vappupäivänä käydään osatamassa tietysti vappupallo.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan ulkopuolisena uskaltauduin ehdottamaan, mutta miltäs teistä kuulostaisi tämmöinen? Järkkäisitte treffit jonnekin puistoon, sinne muksut keskenään leikkimään, miehille oluet ja te saisitte jutella ' mammojen kesken' :)

Jos sää on hyvä, ottakaa eväät mukaan, ja menkää ulos syömään. Jonnekin lähelle, niin pääsee pian pois, jos tulee kylmä. Illaksi ostakaa miehen kans skumppaa, ja skoolailkaa sit ku lapsi on unilla. Lisäksi voisitte katsoa jonkin leffan? :) Ei se vappu niin harmaata aikaa ole, jos vähän järjestää. Hauskaa vappua teidän perheelle :)

Hauskaa voi olla ihan perheen kesken ja vaikka ihan kotona! Teette hyvää naposteluruokaa yhdessä (1v:lle oma herkkulautanen sopivista tuotteista), paistatte munkkeja, puhallatte ilmapalloja... Jos on hyvä ilma, niin viritätte grillin (jos mahdollista). Tai sitten vain kevätkävelylle lakit päässä :) Kotona pelaatte seurapelejä miehen kanssa, hauskuutatte lasta ilmapalloilla ja serpentiinillä ja lapsen mentyä nukkumaan poksautatte kuohujuomaa ja nautitte toisistanne. Sitten aamulla vapputorille pallon hakuun!

siis käyty missään tai bileitä pidetty.

ihan on riittänyt kotona munkkien syönti ja siman juonti vappu palloineen.

ollaan 3 henkinen perhe, lapsi nyt 2,5v.

ei edes ennen lapsen syntymää olla vappua paljoa juhlittu.

tänä vappuna mies on illan töissä...

että kahdestaan menee pojankans. jos on hyvä sää niin ulkoillaan tai sitten mennään mummolle tai ollaan vaan kotona ja herkutellaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat