Seuraa 

Eli tyttömme (5 vkoa) on ruvennut saamaan iltaraivareita. Ei auta imetys.. ei huoli pulloa ja missään ei ole hyvä.. Kuitenkin on ihan selkeästi väsynyt kun torkahtaa minuutiksi ja sitten taas aloittaa uudelleen.

Vaippaa vaihdetaan ja rauhotella yritetään parhaamme mukaan, mutta ei..

Eilen nukahti kun oli klo 19 tuonne puoli yhteentoista huutanut melkein yhtäsoittoa..

Päivällä on kuin enkeli ja nukahtaminen ei ole vaikeaa, voiko olla että nukkuu päivällä liikaa?? Herää n. klo 7 ja ottaa kahdeksalta torkut ja taas kymmeneltä nukkumaan ja nukkuu 2-4 tuntia.. ja n. klo 14-15 nukkuu taas 1-3 tuntia.. vanhempi poikammekin nukkui päivällä paljon mutta ei ollut vaikeuksia mennä yöunille.

Mahavaivoja ei ole mutta saatta tietysti olla yksi syypää..

Kertokaa jos tiedätte miten nukuttaa pieni rakas tuittupää..

minttu2 + tyttö 5 vkoa ja poika 2v 4 kkKommentit (2)

Muistan kans kun meidän esikoinen oli iltakärttyinen ja oli levoton yö kahteen asti.Parin kuukauden ikäisenä kokeiltiin kapaloa ja alkoi nukkumaan kymmeneltä.Puolivuotiaaseen asti nukkui kapalossa.

Meillä ainakin johtuu masuvaivoista iltaitkut/-huudot/-kitinät. Nimittäin kun jätin pois suklaan, kahvin, sipulin, paprikan, kaalit, voimakkaat mausteet, hiilihappopitoiset juomat, mansikan,... niin illat rauhoittuivat. Niin ja D-vitamiinia on kokeiltu kaksi kertaa, mutta todettu ettei vieläkään sovi...Nuo ainekset löytyivät pikkuhiljaa muilta kyselemällä ja sitten kokeilemalla. Ja meillä myös päivät on yleensä ok, mutta iltaa kohden alkaa itkut. Luonnollisesti kun iltaa kohden alkaa päivällä syömäni jutut eksyä maitoon.Meillä iltojen pelastus on ollut kantoliina. Siihen on parkuvankin nyytin saanut lopulta nukahtamaan. Lisäksi rintaa olen saanut kipeänäkin huolimaan. Tosin rinta on otettu suuhun minun seistessä ja hytkyessä ja imetystä jatkettu kävellen ja hytkyen. Lopulta varovasti siirrytty sohvanreunalle imuttelemaan - kuitenkin koko ajan vähän hytkyen... =) Ja kävely ja asennonvaihtelu (masullaan on kivin olla kävelylllä) ja pyllylle paukutus ja tietynlainen hytke on yleensä saaneet pikkuisen pysymään suht rauhallisena vaikka vähän masusta kipristeleekin.Nyt on tosiaan paljon meilläkin illat aurinkoistuneet, kun osaa itse välttää noita aineksia. Ja varmasti ikäkin vähän jo vaikuttaa - alkaa olla masu valmiimpi jo ja muutenkin tämä hämmentävä ulkomaailma vähän tutumpi juttu. Toivottavasti teilläkin pian helpottaisi!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat