Seuraa 

Me lähdemme kesäkuun alussa lomalle espanjaan. Tyttö on silloin 1 v.1kk. Hän juo jo nyt " sekoitusta" , jossa on kolmannes korviketta ja kaksi kolmannesta ykkösmaitoa. Nyt on kuitenkin herännyt kysymys, että voinko huoletta antaa hänelle espanjassa paikallista maitoa? Aikaisemmilla lomilla ilman lasta en ole koskaan edes maistanut paikallisia maitoja, joten en yhtään tiedä, onko se samanmakuista saatika sitä, onko sitä turvallista antaa pienelle ilman mahatauteja tms. Auttakaa kokeneet!

Kommentit (3)

kun olemme olleet Suomessa kaymassa. Varmasti maito on joka paikassa vahan eri makuista. Olen sitten yrittanyt antaa enemman juustoja, jugurttia tms.

Kokemuksesi perusteella aion uskaltaa antaa kaupan maitoa myös meidän pikkuiselle. Keventää aika paljon matkalaukkua, kun ei tarvi raahata tuttelilavoja/lämpimässä säilyviä hylamaitoja mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme Espanjassa 1v3kk pojan kanssa ja kyllä annoimme ihan kaupan maitoa. Oli rasvatonta ja pastöroitua tietenkin. Hyvin maistui eikä mitään oireita tullut, siis esim. vatsavaivoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat