Vierailija

Kyseessä Volvo 850 farmari TDi vm ´97.

Kommentit (14)


eikä ollut edes kallis. Ajattu 150.000km. Mutta isoilla bemuilla ajaakin ainakin 500.000km, joten ei tuo lukema vielä päätä huimaa.Hyvistä, isoista autoista saa kyllä vielä maksaa, vaikka ikää oliskin tuo 9 vuotta. Jälleenmyyntiarvohan kertoo vaan sen, että esim. Volvokin on autona hintansa väärti ja siis hyvä auto.En ymmärrä, kuka taas maksaisi uudesta Hyundaista saman hinnan, kun sen ajaa kaupasta ulos, arvo laskee kun lehmänhäntä eikä moisesta autosta saa ikinä muutamaa tonnia enempää enää pyydettyä.Saksalaisilla ja ruotsalaisilla autoilla (90-luvun-2000 luvun) ajaa vielä pitkään, ne on tehty kestämään ja niistä kannattaa jopa vähän maksaakin. Toisin, kuin siis näsitä korealaisista muovilehmistä.

Puhelinsoitolla tuo hinta putosi jo 13500 euroon. Huomenna päästään katsomaan.. On kuulemma siisti, hyvin pidetty. Automaatti-ilmastointi ja miehen vaatima vetokoukkukin oli, vaikkei ilmoituksessa sanottu...Kivaaaaaaaa!T: ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Muistelen, että viimeiset 850 Volvot valmistettiin 95-96. Onko tuontiauto? Jotain outoa, jos hinta putoo noin paljon jo puhelimessa.
Ei mua tuontiautokaan haittaa, mutta sen tietää, että kilometrit on jotain muuta sitten.. sitä hinnanpudotusta mietin itsekin, mutta mies sanoi, että sen takia putosi kun meiltä ei jää sinne vaihtaria.ap

Vierailija:

Lainaus:


mutta kyllä tosta varmaan voi tinkiä.. maksaisin noilla tiedoilla tosta autosta varmaan 12000¿ ja on hyvä auto, edellinen oli :)Nyt meillä V70 josta maksettiin paljon, sen hinnalla olisi saanut jotain romuja uusina, mutta ennemmin maksan kunnon autosta kun ostan jonkun paskan romun pihaani joka hajoaa käsiin ja jos sillä törmää hyttyseen niin kuolee.


Pitää lähtee kattoon yksilöä lähempää ja tinkaamaan. Eihän tää täällä puimalla ratkea..

mutta kyllä tosta varmaan voi tinkiä.. maksaisin noilla tiedoilla tosta autosta varmaan 12000¿ ja on hyvä auto, edellinen oli :)Nyt meillä V70 josta maksettiin paljon, sen hinnalla olisi saanut jotain romuja uusina, mutta ennemmin maksan kunnon autosta kun ostan jonkun paskan romun pihaani joka hajoaa käsiin ja jos sillä törmää hyttyseen niin kuolee.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat