Vierailija

Lähdetään kohta ostamaan sellainen. Ollaanhan nyt varmasti tehty hyvä päätös ja onko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kommentit (6)

Meillä on 2kpl, molemmilla omansa, ollut ensin vauvan syöttötuolina ja nykyisin leikki-ikäisten 2,5v ja 4v tuoleina ruokapöydän ääressä. Ollaan tykätty tosi paljon, lapsi istuu aina oikealla korkeudelle säätöjen ansiosta ja siihen on myös itse helppo lapsen kiivetä jalkatuen avulla.Meidän päiväkodissa on näitä tuoleja sekä pienten että isojen ryhmässä, varmaan juuri hyvien käyttöominaisuuksiensa vuoksi.

Mutta reilusti halvemmalla saa melkein samanlaisen mutta toista merkkiä. Me ostimme tälläisen kopiotuolin ja on toiminut oikein hyvin. Tosi lapsi jo 3v meille tullessaan, joten tuolia ei tarvita yhtä kauan kuin vauvan kanssa ja siksikään emme halunneet niin kallista ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olivat koko ajan likaiset ja jotta sai istuipehmusteen pois, pitää irroittaa se kaari. Lisäksi pehmuste oli aika kallis (niinkuin tuolikin). Pehmusteet on meillä jääneet kaapin perälle.Tuolissa ei ole moitittavaa. Hyvä ostos!

piiitkä takuu! =) on hyvä ostos, pitkäikäinen tuoli, näyttää kyntensä kun lapsi ei enää syöttötuoliin oikein menis, muttei tavan tuolilta näe edes mitä lautasella on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat