Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko olemassa maitoallergikkoja, joille sopii soija? Yleensä olen kuullut, että maitoallergiset ovat myös soijalle allergisia. Meillä on kokeilussa nyt soija toista päivää ja iho on mennyt huonommaksi. Kannattaako jatkaa kokeilua? Kuinka pian pitäisi näkyä jotain muutoksia? Lääkäri pyysi soittamaan kahden viikon päästä. Että kokeiltaisi tätä niin pitkään. Tuntuu kamalalta niin pitkään rääkätä lasta, jos vain koko ajan menee huonommaksi. Itse en luulisi ihon huononevan jostain maidonjäämistä elimistössä enää monen päivän jälkeen. Vai voiko iho huonontua vain siksi, että ei ole tottunut tähän uuteen ruoka-aineeseen?

Kommentit (2)

Poika oli 8 kk, kun kokeilut aloitettiin, aluksi ihan pienillä määrillä. Soijatuttelista ei tullut iho-oireita eikä vatsaoireita. Lääkäri tosin totesi, että soija ei sovi kaikille ja pyysi soittamaan viikon ja kahden viikon päästä kuullaksseen, miten kokeilu on mennyt. Kahden viikon kokeilun aikana oli vähän ilmavaivoja, mutta ne hävisivät.Ikää pojalla nyt 3,5 vuotta eikä edelleenkään maito käy. Soija/ kauratuotteilla korvataan kaikki maitotuotteet

Ostin maitoallergiselle pojalleni soijakorviketta. Kerroin lääkärille ostoksestani ja hän sanoi, että anna sitä vain hätätapauksessa ja vain satunnaisesti. Katsomme sitten jonkin toisen korvikkeen, kun oma maitoni ei riitä. Hänen kantansa ei ollut kovin soijamyönteinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat