Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sit jos aattelee kuinka paljon ne teki ite, eli siis niiden rahat meni tavaraan, siis laatua!!!! Homoparilla meni varmaan puolet budjetista työhön, sikspä Hennalla ja Timpalla oli varaa tehdä niin pro-kämppä

Ja sillä saman maun omaavalla pitäisi olla asunnontarve juuri tuolta ja juuri tuollaiselle asunnolle. Melko mahdoton yhtälö.Ja aika harva ihan oikeasti haluaa saunaan telkkarin. Meillä sen poistaminen olisi ekana remppalistalla, joten turhaa rahan hassausta. Aivan kuin ihmisillä ei mitään muuta elämää olisi kuin tv, paskallakaan ei tarvi käydä ilman sitä saastetta. Juupa juu.Vierailija:

Lainaus:


Luulis et se ois ekana menny.. Mun mielest ainoo mis rahalle vastinetta, telkkarit ym.. ja oikeesti erikoinen eikä ikea-versio..
No kun niiden maku vastaa alemman sosiaaliluokan makua eikä alemmalla sosiaaliluokalla ole varaa tuollaiseen kämppään...Sitä kyllä ihmettelen ettei Saritan ja Tanelin asuntoa ole myyty, sehän oli ihan ookoo. Tyhmästä tykkihuoneestakin saa kaksi ihan kelvollista lastenhuonetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat