Seuraa 

En saa meidän neuvolan terkkaa millään kiinni, joten kysyn josko täällä joku osaisi sanoa saako imetysaikana käyttää nenäsuihkeita ja silmätippoja? Zyrteciä tai vastaavaa ei tietääkseni saa mutta miten on näiden suihkeiden ja tippojen laita?

Kommentit (2)

ja hän vakuutti, että käsikauppalääkkeitä voi käyttää vaikka imettää. Esim. Zyrtec on nykyään jo ' sallittui' myös raskaanaoleville. Pääasia, että äiti voi hyvin, oli hänen kommenttinsa. Markkinoille on juuri tullut myös lääkkeetön vaihtoehto, jonkinlainen selluloosa-nenäsuihke josta olen kuullut positiivista. Muodostaa nenään suojaavan kalvon.

että silmätipoista lecrolyn ja lomudal sopii sekä antihistamiinit: zyrtec, cetirizin, heinix. Näitä saa huoletta käyttää ja ite oonki käyttäny nyt lecrolynin silmätippoja ja heinixsiä. ja välillä joudun avaavaa piippua hönkiin. Raskausaikana mulle terkka kans sanoi että kunhan äiti voi hyvin ettei vauva joudu henkihievärissä mahassa oleen, tosin en siltikään uskaltanut kun piippua ottaan ja sillä kyllä pärjäsin hyvin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat